Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Τα πρακτικά της εξεταστικής για τη Siemens: Παρακολουθήσεις μελών της εξεταστικής, διαφημιστικά κονδύλια του ΟΤΕ και το αμαρτωλό C4i.


Παρ’ όλη τη σιωπή που επιχειρούν να επιβάλλουν στα ΜΜ”Ε” με πακτωλούς κονδυλίων, εμείς συνεχίζουμε να φέρνουμε στο προσκήνιο κάθε λεπτομέρεια από τα τεκταινόμενα στην εξεταστική επιτροπή της βουλής των Ελλήνων για το μεγαλύτερο σκάνδαλο καταλήστευσης δημοσίου χρήματος τις τελευταίες δεκαετίες.

Κάθε μέρα το μαχαίρι μπαίνει πιο βαθιά και οι ομολογίες σοκάρουν:

* Ο αστυνομικός που παρακολουθούσε τον βουλευτή Πάνο Καμμένο λίγο πριν την έναρξη της εξεταστικής, τοποθετήθηκε στη φρουρά του προέδρου της εξεταστικής Σήφη Βαλυράκη εν αγνοία του! Ποιοί παρακρατικοί μηχανισμοί κινούν τα νήματα; Πόσο μπλεγμένοι είναι κάποιοι εντέλει με το σκάνδαλο του C4i;
* Πακτωλούς χρημάτων έχει βγάλει ο ΟΤΕ και η Cosmote προς τα ΜΜ”Ε”. Αυτός είναι ο λόγος που οι αποκαλύψεις δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας παρά μόνο από το διαδίκτυο;
* Οι ομολογίες για το σκάνδαλο του C4i: Μίζες και παρακράτος βιάζουν τη δημοκρατία.

Όλο το άρθρο εδώ
http://olympia.gr