Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Koρυφαίο στέλεχος της σημερινής διοίκησης του ΟΤΕ κα της COSMOTE σε off shore εταιρία με τον βαποράκια Παντελεήμονα Καρακώστα!


http://www.kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=2944

Koρυφαίο στέλεχος του ΟΤΕ και της COSMOTE σε off shore εταιρία με τον βαποράκια Παντελεήμονα Καρακώστα!
Συγκλονιστικά στοιχεία προέκυψαν απο τη γιάφκα του Καλάμου. Έγγραφα αλλά και φωτογραφικό υλικό που δείχνουν την απίστευτη διαπλοκή της μίζας ανάμεσα σε μεγαλοστελέχη του ΟΤΕ και επιχειρηματίες.
Μετά απο τα έγγραφα που η δημοσιεύσή τους προκαλεί τριγμούς στο Μέγαρο του Βουρλούμη οφείλουν τουλάχιστο οι Γερμανοί της Deutsche Telekom, να διώξουν με τις κλωτσιές τα σεσημασμένα στελέχη η να τα καλέσουν στη Γερμανία να ξεράσουν τις βρωμιές τους. Eκτός αν συνειδητά επιλέγουν λαμογιάρηδες σαν τους Καραβέλα-Χριστοφοράκο για να εκβιάσουν την ολοκληρωτική εξαγορά του πρώην κραταιού...κρατικού οργανισμού τηλεπικοινωνιών.
Ιδού τι γράφει για τις έρευνες στη γιάφκα του Καλάμου το http://www.antinews.gr/?p=61175

Στο μεταξύ, τα πάνω κάτω φέρνει το υλικό που κατασχέθηκε σε ξενοδοχείο που διέμενε ο Παντελής Καρακώστας στον Κάλαμο Αττικής και που αποδεικνύει πέραν των άλλων ότι μόνο «μαρίδα» δεν ήταν, όπως τον είχε χαρακτηρίσει πριν από λίγες ημέρες ο Πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής Σήφης Βαλυράκης. Αντίθετα, από το κατασχεθέν αρχειακό υλικό οι βουλευτές θεωρούν ότι ο μάρτυρας ήταν ο «νθρωπος για όλες τις δουλειές». Χαρακτηρίζουν το υλικό «εξαιρετικό» και κάνουν πλέον λόγο για «δομημένη εγκληματική οργάνωση που είχε ως στόχο να πλήξει τα συμφέροντα του δημοσίου υπονομεύοντας τον ΟΤΕ για να απαξιωθεί η μετοχή του».

Ένα μάλιστα από τα «αποκαλυπτικά» στοιχεία που βρέθηκαν αποδεικνύει, σύμφωνα με τους βουλευτές το ρόλο του κ. Καρακώστα ως «κεντρικού» προσώπου και τη «συμμετοχή» και των άλλων προσώπων που φέρονται ως εμπλεκόμενα στην υπόθεση. Πρόκειται για ένα fax της Deutsche Telecom προς τον τότε Πρόεδρο του ΟΤΕ Γιώργο Σκαρπέλη (2 Μαΐου 2003, πριν από την εξαγορά του ΟΤΕ) από τον οποίο δυο Αντιπρόεδροι της εταιρείας συμβούλων Global Synergy του ζητούν να βρει τρόπο ενδεχόμενης συνεργασίας μεταξύ ΟΤΕ και T- Systems International και να υπάρξει μια συνάντηση για να γίνει καλύτερη συνεννόηση «των ιδεών σας και των απαιτήσεων». Μάλιστα, με χειρόγραφο σημείωμά του ο ένας εκ των δύο Αντιπροέδρων (Dr J.G) ενημερώνει τον Π. Καρακώστα (!) ότι έστειλε το fax όπως του υποσχέθηκε, στον Γ. Σκαρπέλη.

Επίσης, ο Βουλευτής της ΝΔ Π. Καμμένος, επικαλούμενος στοιχεία που απεστάλησαν με δικαστική συνδρομή από την Εισαγγελία του Μονακό «φωτογραφίζει» θυγατρική του ΟΤΕ με έδρα την Κύπρο ως παραλήπτη χρημάτων από τα «μαύρα ταμεία» της Siemens ο Πάνος Καμμένος. Σύμφωνα με τον Βουλευτή εντοπίστηκε έμβασμα ύψους 1,1 εκ. ευρώ το οποίο φέρεται να έχει καταλήξει στη θυγατρική του ΟΤΕ, «OTE international» στην Κύπρο. Ο κ. Καμμένος εκτιμά πως υπάρχουν ενδείξεις ότι η διαδρομή του χρήματος είχε και συνέχεια και συγκεκριμένα προς τα Σκόπια και ότι αυτά τα χρήματα δόθηκαν σε κρατικούς λειτουργούς προκειμένου εξασφαλιστεί άδεια κινητής τηλεφωνίας. Όπως επίσης υποστηρίζει, μεταξύ των κατασχεθέντων του Παντελή Καρακώστα, υπάρχουν και σημειώσεις για την εμπλοκή του στην επίτευξη της συμφωνίας ΟΤΕ- Σκόπια. Ο κ. Καμμένος ενημέρωσε τους δημοσιογράφους ότι η επιτροπή ζητά το άνοιγμα των λογαριασμών της εν λόγω θυγατρικής καθώς και όλες τις αποφάσεις του ΔΣ της εταιρείας από της ιδρύσεώς της.


ΚΑΜΜΕΝΟΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ>ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΜΕ ΤΣΑΜΑΖ ΚΑΙ ΑΙΒΑΖΗ ΤΟΥ ΟΤΕ ΚΑΙ ΤΗΣ COSMOTE!

Π. Οικονόμου: «Το υλικό Καρακώστα θέλει λίγο περισσότερο διάβασμα. Παρελαύνουν διάφορα ονόματα της επιχειρηματικής κοινωνίας. Υπάρχει επικοινωνία του Π. Καρακώστα με τη σημερινή ηγεσία του ΟΤΕ – τους κ.κ. Αιβάζη και Τσαμάς – αυτούς που επιμένει η Γερμανική Deutsche Telekom να αντικαταστήσουν τον Βουλρούμη και η Κυβέρνηση δεν δέχεται. Η Deutsche Telekom και η Siemens δεν είναι τελείως άσχετες οντότητες».

Κ. Τζαβάρας: «Από τα έγγραφα που κατασχέθηκαν φαίνεται ότι ο κ. Καρακώστας είχε αναλάβει κεντρικό μεσολαβητικό ρόλο στην προώθηση και επίτευξη σκοπών που συνοδεύονται με δραστηριότητες οι οποίες από το 2003 και μετά δημιούργησαν το έδαφος για να υπονομευθούν τα συμφέροντα του ΟΤΕ υπέρ διαφόρων οίκων του εξωτερικού όπως η SIEMENS»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης δήλωσε πως «οι συνεχιζόμενες αποκαλύψεις από το αρχείο του κ. Καρακώστα επιβεβαιώνουν ότι όχι μόνο δεν είναι μαρίδα αλλά είχε για χρόνια Οργανικό ρόλο στο αμαρτωλό τρίγωνο ΟΤΕ – ΙΝΤΡΑΚΟΜ-Siemens. Το τελευταίο έγγραφο μάλλον αποδεικνύει ότι το τρίγωνο ήταν τετράγωνο με τη συμμετοχή της Deutsche Telecom που τελικά απέκτησε τον έλεγχο του ΟΤΕ».
ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟ "ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ" Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥ ΑΙΒΑΖΗ

Το "Κουρδιστό Πορτοκάλι" επικοινώνησε με τη Γραμματεία του κου Ιορδάνη Αιβάζη,
την κα Ράλλη και της έθεσε υπόψη της τα στοιχεία που εμπλέκουν το μεγαλοστέλεχος του ΟΤΕ και της COSMOTE σε πάρε -δώσε με τον βαποράκια της Siemens και της Ιντρακόμ. Το κατήγγειλε και ο Καμμένος στη ΝΕΤ!

(Ράλλη-Γραμματεία Αιβάζη)> Ο κος Αιβάζης απουσιάζει στο εξωτερικό.

-Ε, λοιπόν ειδοποιήστε τον γιατί τον αφορά...

(Ράλλη-Γραμματεία Αιβάζη) .Το τι θα κάνω είναι δική μου υπόθεση...