Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Ο Παπουτσής συνέλαβε τους Μπονάνο, Τσάκαλο. Του διαφεύγουν οι Χριστοφοράκος, Καράβελας κι ένας στρατός διεφθαρμένων της διαπλοκής


http://www.kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=5075

Τη σύλληψη έξι ατόμων, πέντε ανδρών και μιας γυναίκας, για «συμμετοχή σε τρομοκρατική δραστηριότητα», ανακοίνωσε η αστυνομία. Είχε προηγηθεί επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας στο Χολαργό και στο Βόλο. Όπως

ανακοινώθηκε από την ΕΛΑΣ, κατά την επιχείρηση σε διαμέρισμα επί της οδού Ορφέως 21, στο Χολαργό, συνελήφθη ένας άνδρας και προσήχθη μία γυναίκα.

Στο Βόλο συνελήφθησαν τέσσερις άνδρες και...μία γυναίκα, ενώ γνωστοποιήθηκε ότι εις βάρος τριών από τους συλληφθέντες υπήρχαν εντάλματα σύλληψης για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνομωσίες των Πυρήνων της Φωτιάς».

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, πρόκειται για τους Γιώργο Νικολόπουλο, 25 ετών, Νταμιάνο Μπολάνο, 24 ετών και Χρήστο Τσάκαλο, 32 ετών.

Στους τρεις έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για "τρομοκρατική οργάνωση", "προμήθεια, κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλών και εκρηκτικών βομβών κατά συναυτουργία για να προξενήσουν κοινό κίνδυνο σε ξένα πράγματα και κίνδυνο για άνθρωπο κατά συρροή " και " έκρηξη κατά συναυτουργία με τη χρήση εκρηκτικών υλών από την οποία μπορούσε να προκύψει κοινός κίνδυνος σε ξένα πράγματα και κίνδυνος για άνθρωπο κατά συρροή".

Σύμφωνα με την αστυνομία, έπειτα από έρευνα στο διαμέρισμα επί της οδού Ελλησπόντου 53, στη Νέα Ιωνία Βόλου, βρέθηκαν μεταξύ άλλων τρία καλάσνικοφ, επτά πιστόλια, ένα περίστροφο, στολές αστυνομικών, περούκες, ασύρματοι και φάρος οχημάτων έκτακτης ανάγκης της ΕΛΑΣ.

Οι αρχές υποστηρίζουν ότι χειρόγραφες σημειώσεις που βρέθηκαν στο χώρο υποδεικνύουν ότι οι συλληφθέντες προετοίμαζαν ληστεία σε τράπεζα.

Τα αντικείμενα που κατασχέθηκαν, μεταφέρθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, για εργαστηριακές εξετάσεις.