Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Καταγγελία της σαπίλας στη Δικαιοσύνη


http://www.stopcartel.info

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
(Με την ιδιότητα του Πολίτη,
στο όνομα του οποίου λόγω Πολιτεύματος, λαμβάνονται οι αποφάσεις)

Αξιότιμους κ.κ.: Πρόεδρο Ελληνικής Δημοκρατίας , Πρόεδρο Βουλής των Ελλήνων , Πρόεδρο Ελληνικής Κυβερνήσεως ,Υπουργό Δικαιοσύνης,Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων [ως Προϊσταμενικής αρχής, διασφάλισης της ανεξαρτησίας στην Δικαιοσύνη] , Προέδρους κομμάτων αντιπολίτευσης , ΄Ελληνες Βουλευτές ,΄Εντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο (λόγω της υποχρέωσης των υπηρετούντων σε αυτά,μη επιλεκτικής ενημέρωσης της Κοινωνίας)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: Ελληνικό Παρατηρητήριο Συμφωνιών του Ελσίνκι , Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Γενεύη) , Εθν. Επιτροπή για τα δικαιώματα του Ανθρώπου , 3/θμια συνδικαλιστικά όργανα εργαζομένων(λόγω των θιγομένων δικαιωμάτων) , Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο

Αξιότιμοι κύριοι,
Η ανεξαρτησία στο χώρο της Δικαιοσύνηςδεν αποτελεί επιλεκτική συνθήκη γι΄ αυτούς που την υπηρετούν, αμειβόμενοι μάλιστα από τον Ελληνικο λαό. Αποτελεί κατά-κτηση των λαών, που χαρακτηρίζει το Πολίτευμα, ενώ η χειραγώγησή της από οποιον-δήποτε, καταλύει το Πολίτευμα και ως πράξη, έχει το μέγεθος της εσχάτης προδοσίας και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπίζεται.
΄Απαντες με δηλώσεις Σας, έχετε επισημάνει τη σήψη και τη διαφθορά στο χώρο της Δικαιοσύνης.΄Απαντες έχετε υποσχεθεί ότι θα φτάσει το «μαχαίρι στο κόκκαλο», ενθαρρύνοντας σε καταγγελίες τους Πολιτες. Το μόνο που συμβαίνει και το γνωρίζετε, είναι ότι το μαχαίρι βρίσκει τρόπους να ξεγλυστρήσει από το στόχο του και να καρφωθεί σ΄αυτόν που τόλμησε να καταγγείλει και μάλιστα, όχι εστιάζοντας σε οποιοδήποτε κόκκαλο, αλλά σε όργανα ζωτικής σημασίας, που κλείνουν δια παντός το στόμα.
Το τι συμβαίνει στη Δικαιοσύνη, είναι καταγραμμένο σε αμέτρητες σελίδες στο διαδίκτυο (η πληροφόρηση μέσω του διαδικτύου, έρχεται να καλύψει το κενό της επιλογής των ΜΜΕ, να σιωπούν, για θέματα που πάντα αποτελούσαν και ήταν «είδηση»). Κατά κόρον απαλλακτικά Βουλεύματα, για τους μετέχοντες σε σκάνδαλα, για παιδεραστές, για εμπόρους ναρκωτικών, για εγκληματίες κατά της ζωής, της αξιοπρέπειας, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κλπ.Αμέτρητες και οι καταδίκες της Ελλάδος από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, μέσω των οποίων επιδικάζονται τεράστια ποσά, τα οποία καλείται ο Ελληνικός λαός να καταβάλει στα θύματα της Δικαιοσύνης, και όχι οι ίδιοι οι υπεύθυνοι, οι οποίοι παραμένουν στη θέση τους, συνεχίζοντας να δικάζουν, προάγονται και ευημερούν σε βάρος μας, παρά την οικονομική και ηθική βλάβη που μας έχουν επιφέρει, λαμβάνοντας άδικες αποφάσεις στο όνομά μας.
Το τι ακριβώς συμβαίνει στη Δικαιοσύνη, αποτυπώνεται και στη συνέντευξη του τ. Α΄αντιπροέδρου του Α.Π., κ. Παπανικολάου, η οποία αντί να αποτελέσει το έναυσμα ερεύνης στο σύνολό της και στην παραμικρή της λεπτομέρεια, κατέληξε με την μέθοδο της αποσιώπησης από αρμοδίους και ΜΜΕ, ως μη υφισταμένη, δίνοντας την ευκαιρία και την ευχέρεια στους καταγγελθέντες μέσω αυτής να την πετάξουν στον κάλαθο των αχρήστων, με την μέθοδο της «αυτοκάθαρσης» του χώρου τους, δια του αποχαρακτηρισμού εγκλημά-των, σε.. πειθαρχικά παραπτώματα, από τα οποία άπαντες απαλλάσσονται, ώστε αν παρ΄ελπίδα κάτι φτάσει στο ακροατήριο,να υφίσταται το πρόκριμα της απαλλαγής!!! ΄Ετσι το νέο εφεύρημα της «αυτοκάθαρσης», καθιστά τον ελεγχόμενο,ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ελεγκτή του εαυτού του, εντάσσοντας τις επιταγές του Συντάγματος και των νόμων, στην απόλυτη εξουσία της δικής του συνείδησης (τι συνείδηση μπορεί να διαθέτει κάποιος που παραβιάζει τους νόμους και αδικεί, ώστε να του δώσουμε ως Πολιτεία και το δικαίωμα να αυτοκαθαρθεί, συνεχίζοντας με την αυτή συνείδηση να δικάζει και να αμείβετε από εργοδότες, που τους θεωρεί και τους συμπεριφέρεται ως υποτελείς στην εξουσία του;).
΄Όταν η κυρά της Ρω ύψωνε την ελληνική σημαία στο ακριτικό νησί, δεν φανταζόταν ότι επ΄ονόματί της, θα λαμβάνονταν αποφάσεις υπέρ παιδεραστών και εμπόρων ναρκωτικών. ΄Όταν οι πατεράδες και οι παππούδες μας έδιναν τη ζωή τους για την Ελευ-θερία και την υπεράσπιση των Δικαίων του λαού,έναντι κατακτητών φασιστικής αντίληψης και συμπεριφοράς, δεν μπορούσαν να διανοηθούν, ότι στο όνομα αυτού του λαού, θα εκδί-δονταν απαλλακτικές διατάξεις και βουλεύματα για κακουργήματα και εγκλήματα που στρέφονται κατά της ιστορικής φυσιογνωμίας (κοινωνικής και πολιτιστικής) αυτού του λα-ού, ούτε μπορούσαν να φανταστούν ότι η Πολιτεία θα παραχωρούσε, στους εκδότες των ανω-τέρω, ως δικαίωμα την «αυτοκάθαρση» και δεν θα τους επέβαλε τον έλεγχο που επιβάλλει στους λοιπούς Πολίτες και μάλιστα στην περίπτωσή τους, έλεγχο και με λαϊκή συμμετοχή.
Αξιότιμε κύριε Υπουργέ Δικαιοσύνης,
Η προάσπιση της Ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης, αποτελεί πρωτίστως δική σας, πολιτική ευθύνη και εναπόκειται στον δικό σας προϊσταμενικό έλεγχο, να διακριβώσετε τις παραβάσεις και να ενεργήσετε κατά νόμο, και όχι σ΄αυτούς που καταγγέλλονται για παραβάσεις. Οι αναφορές στο διαδίκτυο για παραδικαστικό κύκλωμα,που πολλάκις δρα σε αγαστή συνεργασία με κομματικούς και θρησκευτικούς χώρους, όπως καταγγέλλει και στην συνέντευξή του ο κ. Παπανικολάου και όχι μόνο, και οι καταδίκες της Ελλάδος από την ΕΕΑΔ, θα πρέπει να Σας προβληματί-σουν και όσον αφορά τους υπηρετούντες σε υπηρεσίες του Υπουργείου Σας, σε σχέση με τους ελέγχους που κάνουν, αφήνοντάς σας εκτεθειμένο σε πολιτικές ευθύνες. Δεν μπορεί παιδεραστές να απαλλάσσονται με Βουλεύματα, που συνέταξαν μόνοι τους. Δεν μπορούν να υπάρχουν εισαγγελικά κείμενα, που εμφανίζουν ένα παιδί 9 ½ ετών, ότι παρενόχλησε τον μεσήλικα, δραστηριοποιούμενο σε κομματικό χώρο πατριό του, δεν μπορεί να υπερέχουν οι ισχυρισμοί διαδίκου, των αποφάσεων του ΣτΕ, δεν μπορεί για τον θάνατο του μικρού Π. Βασιλέλλη που συντάραξε το Πανελλήνιο (τότε τα ΜΜΕ πρόβαλαν το θέμα), να έχουν απαλλαγεί με Βουλεύματα άπαντες (αυτό δεν το πρόβαλαν τα ΜΜΕ), δεν μπορεί να μην υπάρχουν ένοχοι, στο εγχείρημα εγκλεισμού υγιούς παιδιού σε τρελλοκομείο, δεν μπορεί να υπάρχουν απαλλακτικά Βουλεύματα για ξυλοδαρμούς μέχρι θανάτου, δεν μπορούν οι καταγγελίες των Πολιτών να πετιούνται στον κάλαθο των αχρήστων, υφιστάμενες τον έλεγχο αυτών που έχουν καταγγελθεί (και εδώ οι υπηρεσίες του Υπουργείου Σας, έχουν ευθύνη) κλπ.
Από την απλή ανάγνωση διατάξεων, βουλευμάτων και αποφάσεων, αντιλαμβάνεται ο οποιοσδήποτε εάν υφίσταται διαπλοκή ή όχι. Από την έναρξη της διαδικασίας της δίκης (σε περίπτωση που για τα μάτια του κόσμου γίνεται δίκη), αντιλαμβάνεται κανείς εάν υφίστα-ται μεροληψία ή όχι. Ουσιαστικά στέλνετε τους Πολίτες ως πρόβατα επί σφαγή, σε μία Δι-καιοσύνη, που αρνείσθε να ελέγξετε και τους υποχρεώνετε σε φόρο υποτελείας, με βλάβη των συμφερόντων τους (το κύκλωμα διεκδικεί συχνά πυκνά τα σπίτια τους και σεις το επι-τρέπετε. Δεν φτάνει που αδικούνται,πρέπει να πληρώνουν και αυτούς που τους αδίκησαν)
Κύριε Υπουργέ, ως Πολίτης, που και στο όνομά μου, τολμούν λειτουργοί της Δικαιοσύνης, απολαμβάνοντες απουσία κάθε ελέγχου, να εκδίδουν τέτοιες αποφάσεις, Σας καλώ, ως υπερασπιστή της εφαρμογής του Συντάγματος και των νόμων μέσω Ανεξάρτητης Δικαιοσύνης, να παραστείτε σε εκδικάσεις (για να μορφώσετε ο ίδιος, που κατά συνταγματική υποχρέωση προασπίζεται το θεσμο, άποψη, του τι ακριβώς συμβαίνει) υπόθεσης παιδεραστίας, η οποία επιπροσθέτως συνδέεται και με κομματικούς χώρους και άλλους χώρους εξουσίας (γι΄αυτό αλλωστε το απαλλακτικό Βούλευμα, συντάχθηκε από τον ίδιο τον καταγγελθέντα). Προς τούτο, θα σας ενημερώσω για τις ημερομηνίες εκδικάσεων, καθώς και άπαντες τους παραλήπτες της παρούσης, και άπαντες κατά την κοινοποίηση.
Θεωρώ ότι δεν μπορείτε να στέλνετε τον Πολίτη να δικάζεται, από άτομα που δεν ελέγχονται κατά το Σύνταγμα και τους νόμους, απολαμβάνοντας ιδιαίτερου καθεστώτος «αυτοκάθαρσης», που καταργεί την συνταγματικη επιταγή της ισότητας, πριν η Πολιτεία εγγυηθεί την ανεξαρτησία στη Δικαιοσύνη. Με τις επικρατούσες συνθήκες, που μπορεί να απευθυνθεί ο Πολιτης; Πρέπει δηλαδή να δηλώσει συμμετοχή στο Big-brother, με την ελπίδα να καταστήσει γνωστό το προβλημά του, ή να ζητήσει Πολιτικό άσυλο σε άλλη χώρα, για τη συστηματική και παγία προσβολή των δικαιωμάτων του;