Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

ΕΝ ΑΡΧΗ ΗΝ Ο... ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ!


http://fimotro.blogspot.com/2010/07/blog-post_5.html
Φωτιές ανάβει με συνέντευξή του στο «Έθνος της Κυριακής» ο πρώην πρόεδρος της Αρχής κατά του μαύρου χρήματος, Γιώργος Ζορμπάς. Ο κ. Ζορμπάς «δείχνει» το τότε υπουργείο Οικονομίας και τον πρώην υπουργό Γιώργο Αλογοσκούφη, ως υπεύθυνο για τη...
μη ολοκλήρωση των ερευνών του για το σκάνδαλο των ομολόγων, ενώ «φωτογραφίζει» τη Ρηγίλλης και τη ΝΔ ως τον πολιτικό χώρο στον οποίο κατευθύνθηκαν χρηματικά ποσά από το παιχνίδι των ομολόγων. Επ αυτού, ο κ. Ζορμπάς εξηγεί ότι η κατηγορία για την ύπαρξη μαύρου πολιτικού χρήματος τεκμηριώνεται σαφώς από στοιχεία και καταθέσεις που είχε στη διάθεσή της η Αρχή. Παράλληλα, ο πρώην πρόεδρος της Αρχής κάνει λόγο για συγκάλυψη του σκανδάλου από την προηγούμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και προσθέτει ότι «η απληστία πολλών συμπατριωτών μας, που έχει υπερβεί τα όρια, είναι η γενεσιουργός αιτία των πολλών προβλημάτων που μαστίζουν τη σύγχρονη οικονομική ζωή».