Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Ο άνθρωπος που καταδίκασε τον πρώην πρόεδρο της επ. ανταγωνισμού και απέδειξε ότι εξυπηρετούσαν τα συμφέροντα της Nestle


ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΜΕ 10 ΜΗΝΕΣ ΤΟΝ ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟ
Η NESTLE ΠΙΕΖΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ
Μια απόφαση καταπέλτης που τινάζει στον αέρα το σύστημα διαπλοκής των ανεξάρτητων αρχών που εξυπηρετούν τα συμφέροντα των πολυεθνικών! Ομικροεπιχειρηματίας με καφέδες Γ.Δρίτσας τον οποίο κατέστρεψε η Nestle και η επιτροπή ανταγωνισμού κατάφερε να καταδικάσει σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών τον τέως πρόεδρο της Επιτροπής Ανταγωνισμού, κ. Σπ. Ζησιμόπουλο για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος!
Ο πρώην πρόεδρος της επιτροπής ανταγωνισμού έβαζε στο συρτάρι της Καταγγελίες του Δρίτσα κατά της nestle αν και αργότερα επιβεβαιώθηκε πλήρως με τους ελέγχους που έγιναν στον κολοσσό. Ο Δρίτσας προσπαθούσε να βρει το δίκιο του σε όλα τα ΜΜΕ αλλά είχε πέσει...



σύρμα από τον κολοσσό που έδινε διαφήμιση να μην τον βγάζουν πουθενά και να θάψουν την υπόθεση. Είναι η πρώτη φορά που αποδεδειγμένα με βάσει και πρωτόδικη δικαστική απόφαση αποδεικνύεται ότι μια επιτροπή του κράτους εξυπηρετούσε συμφέροντα μιας πολυεθνικής εταιρείας όπως είναι η nestle η οποία εξαφάνισε μια μικρομεσαία επιχείρηση καφέδων στο κέντρο της Αθήνας! Επέβαλε την πώληση του δικού της καφέ σε σημεία πώλησης με αποτέλεσμα να εκτοπίσει τον Δρίτσα.
Εδώ μιλάμε για μια υπόθεση ανάλογη με αυτές που βλέπουμε σε ταινίες και έναν άνθρωπο να παλεύει μόνος του.

Πηγή http://troktiko.blogspot.com/2010/04/nestle.html