Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Πέμπτη, 29 Απριλίου 2010

"Συμβολικός αποκλεισμός στην αλυσίδα καταστημάτων «PUBLIC» στα Γιάννενα!!!"


Σε συμβολικό αποκλεισμό της αλυσίδας καταστημάτων «PUBLIC» προχώρησαν χτες το απόγευμα οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ στα Γιάννενα, απαιτώντας την άμεση ανάκληση των πρόσφατων τριών απολύσεων. Για 2,5 περίπου ώρες η επιχείρηση κατέβασε ρολά με τους συγκεντρωμένους μπροστά από την είσοδο της πολυεθνικής να στέλνουν πρώτη αγωνιστική απάντηση στην εργοδοτική ασυδοσία και αυθαιρεσία. Να ξεκαθαρίζουν ότι οι άθλιες, τρομοκρατικές πρακτικές στις...
οποίες κατέφυγε σε πρόσφατη συνάντηση με τους εργαζόμενους η εργοδοσία επιδιώκοντας να μεταβιβάσει τις ευθύνες και να ενοχοποιήσει για τις απολύσεις τους ίδιους εργαζόμενους, εξαπολύοντας παράλληλα ανήθικη συκοφαντική επίθεση στο ταξικό σωματείο των Ιδιωτικών Υπαλλήλων και το ΠΑΜΕ για να αποτρέψει την οργανωμένη αντίδραση των εργαζομένων δε θα περάσουν.Η ειδοποίηση - παρουσία της αστυνομίας, στην οποία κατέφυγε η εργοδοσία, προκειμένου να τρομοκρατήσει πρώτα και κύρια τους ίδιους τους εργαζόμενους, δεν είχε αποτέλεσμα. Οι ταξικές δυνάμεις με τη δυναμική τους αυτή παρέμβαση κάλεσαν τους εργαζόμενους να μη σκύψουν το κεφάλι, να παλέψουν για το δικαίωμα στην εργασία, για μισθούς και δικαιώματα που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες."
http://epirusgate.blogspot.com/