Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Κυριακή 23 Μαΐου 2010

23η ΗΜΕΡΑ ! Απαντήστε κ. Κυριτσάκη: Έβαλαν το λύκο να φυλάει τα πρόβατα ;


Από stopcartel
Το ερώτημα επαναλαμβάνεται για 23η συνεχή μέρα! Το δράμα στην Επιτροπή Ανταγωνισμού συνεχίζεται.Φαίνεται ότι ο κ.Κυριτσάκης επιλέγει να τελειώσει με πολύ μεγάλο θόρυβο. Τα πράγματα στην κοινωνία αγριεύουν.Θα περιμένουμε μια αξιοπρεπή απάντηση για λίγο ακόμη. Τό STOPCARTEL είχε προαναγγείλει στις 21 Απριλίου, σημαδιακή μέρα, μετά την παραίτηση της Γενικής Διευθύντριας Ανταγωνισμού απο τη διαδικασία διορισμού της κάτω από το βάρος των αποκαλύψεών μας για τις επαγγελματικές και συγγενικές σχέσεις της με την οικονομική ελίτ και τη σύγκρουση συμφερόντων την οποία θα συνεπάγετο η παρουσία...

της στην Ελληνική Αντιμονοπωλιακή Αρχή, ότι η νηνεμία στην πολύπαθη Αρχή δεν θα διαρκούσε πολύ.
Ηδη η χώρα εισήλθε σε έναν απίστευτης σκληρότητας οικονομικό χειμώνα κατοχικού τύπου.
Ο Αρμαγεδδώνας που πλήτει τη χώρα αποτελεί άμεσο αποτέλεσμα της κυνικής ληστείας των πολιτών απο μέρους της μεγάλης οικονομικής ελίτ διαχρονικά.Το πολιτικό προσωπικό της μεταπολίτευσης έπαιξε στη διαδικασία αυτή δυστυχώςτο ρόλο ενός θλιβερού μπάτλερ τών μεγαλοεμποροβιομηχάνων και τραπεζιτών και η άγνωστη για την κεντρική λειτουργία της στο σύστημα Επιτροπή Ανταγωνισμού εκτελούσε τυφλά χρέη διατεταγμένου σεκιουριτά προστασίας.
Θεωρούμε ,ότι είναι η κατάληλη στιγμή καθώς οι πολίτες θα πληρώνουν με την κατακόρρυφη πτώση του βιοτικού τους επιπέδου τα προιόντα της αρπαγής η οποία διενεργήθηκε σε βάρος τους, να ανοίξουμε το κεφάλαιο των μεγάλων αποκαλύψεων για τον τρόπο πού οι οικονομικά ισχυροί προστάτευαν τα συμφέροντά τους και οδήγησαν τη χώρα σε αυτή την καταστροφή.
Στήν Επιτροπή Ανταγωνισμού έχει κατατεθεί καταγγελία κατά εταιρειών για σοβαρές παραβάσεις της νομοθεσίας περί Ανταγωνισμου.Τα σχετικά πειστήρια του εγκλήματος, με τη μορφή συγκεκριμένων εταιρικών εγγράφων τα οποία αποτελούν μέρος της καταγγελίας υπογράφει ,εμπλέκοντας στην παρανομία την εταιρεία στην οποία εργαζόταν ως Διευθύνων Σύμβουλος την περίοδο 1998 εως 1999,συγκεκριμένος δημόσιος σήμερα λειτουργός.
Κυριε Κυριτσάκη,σάν έγκριτος τέως Ανώτατος Δικαστικός,προτίθεστε να πληροφορήσετε τους πολίτες ποιός σημερινός εισηγητής της Επιτροπής Ανταγωνισμού είναι αυτός ο κύριος;
Προτίθεστε να ενημερώσετε παράλληλα την Υπουργό Ανάπτυξης και την Επιτροπή Διαφάνειας και θεσμών της Βουλής συγκεκριμένα ποιός σημερινός εισηγητής της Ελληνικής Επιτροπής Ανταγωνισμου εργαζόταν σαν Διευθύνων Σύμβουλος σε εταιρεία η οποία έχει καταγγελθεί για παράνομες συμφωνίες που αποτελούν παραβάσεις του Αντιμονοπωλιακού νόμου, έχοντας μάλιστα υπογράψει προσωπικά τα ενοχοποιητικά έγγραφα των παραβάσεων πρωτοστατώντας στίς καταγγελμένες παρανομίες και τα οποία η Επιτροπή έχει στη διάθεσή της;
Εμείς σας ζητάμε να βγείτε δημόσια και να αποκαλύψετε τόσο αυτο το μέλος της Επιτροπής Ανταγωνισμού, όσο και αυτούς οι οποίοι τον όρισαν.
Θεωρούμε ότι αποτελεί ελάχιστο χρέος σας, ώστε να μήν αναγκαστείτε να παραιτηθείτε μαζί με τον ίδιον.
Θα επανερχόμαστε επ ολίγον καθημερινά με το ίδιο αίτημα, πρίν ούτως η άλλως απαντηθεί.