Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Κατάθεση Μαντέλη σήμερα στην εξεταστική και ΩΠ! Άλλα 30 “χαμένα” εκατομύρια βρέθηκαν (όχι βέβαια στη Βιστωνίδα).


Από olympia

Μην περιμένετε να το ακούσετε σε κανένα κανάλι. Τουλάχιστον πείτε το εσείς στους γονείς σας που πιθανόν να μην έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο. Έτσι για να ξέρουν ΠΟΥ πήγε η σύνταξη τους και ο μόχθος τους.

Μαντέλης λοιπόν σήμερα στην εξεταστική της Siemens και θα σας κρατήσουμε ενήμερους.

Έπειτα από τα 140 εκατομύρια που “βρέθηκαν” αλλά δεν το ακούσατε σε κανένα κανάλι, δείτε πως γίνονται οι χρυσοπληρωμένες Business με τα χρήματα του Ελληνικού λαού:

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ: Ακούστε τι έγινε γιατί δεν θυμάστε καλά. Σας το θυμίζω εγώ. Επιβάλλετε ποινική ρήτρα και πληρώνετε τεχνική υποστήριξη 3,7 εκατομμύρια. Έχετε βάλει ρήτρα 1,7. Πληρώνετε 3,7 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, δηλαδή από το 2003 έχετε πληρώσει 8 επί 3,7 ίσον 29 εκατομμύρια ευρώ. Τι απαντάτε γι’ αυτό;

(4PM)

ΜΑΡΤΥΣ (Παναγής Βουρλούμης): Εφόσον αυτά είναι προϊόν συμφωνιών…ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ: Μα, στο ένα τους τιμωρείτε και μετά το ξεχνάτε όλο αυτό…

ΜΑΡΤΥΣ (Παναγής Βουρλούμης): Όχι, δεν το ξεχνάμε.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ: Αυτή τη στιγμή εσείς πληρώνετε 3,7 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

ΜΑΡΤΥΣ (Παναγής Βουρλούμης): Έχουμε πάρα πολλές συμβάσεις για διαφορετικές εργασίες. Οι προμηθευτές μας συντηρούν τα κέντρα μας, συντηρούν ένα σωρό πράγματα. Μας προμηθεύουν κι ορισμένα υλικά. Όταν το υλικό δεν δουλέψει, υπάρχει ρήτρα. Συνδέετε, όμως, πράγματα που δεν συνδέονται. Με έναν προμηθευτή μπορείς να είσαι στα δικαστήρια και συγχρόνως να υπογράφεις και συμβάσεις.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ: Εγώ, κύριε Βουρλούμη, βλέπω μία ειδική αντιμετώπιση. Στον μεν ένα του ζητάτε τη ρήτρα και επιβάλλετε ποινές και σε έναν άλλο, που μπορείτε εσείς να το κάνετε και να λειτουργήσετε όπως λειτουργήσατε στον προηγούμενο, εσείς κάθε χρόνο πληρώνετε ρήτρα 3,7 εκατομμύρια επί οκτώ χρόνια. Δηλαδή, πληρώσατε αυτή τη στιγμή 30.000.000 ευρώ.

ΜΑΡΤΥΣ (Παναγής Βουρλούμης): Δεν ξέρω σε τι αναφέρεστε.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ: Στο σύστημα αυτό, στο INMS, όπου από τη μία πλευρά επιβάλλετε ρήτρα και όταν έρχεται η ώρα να το ελέγξετε ξανά, για οκτώ χρόνια εσείς πληρώνετε ρήτρα 3,7 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

ΜΑΡΤΥΣ (Παναγής Βουρλούμης): Ρήτρα ή συντήρηση;

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ: Τεχνική υποστήριξη. Γιατί; Τι απαντάτε γι’ αυτό;

ΜΑΡΤΥΣ (Παναγής Βουρλούμης): Δεν ξέρω. Πρέπει να το δω αυτό το θέμα.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ: Θα μας το απαντήσετε;

ΜΑΡΤΥΣ (Παναγής Βουρλούμης): Αυτή τη στιγμή είναι αδύνατον να το απαντήσω. Δεν έχω μπροστά μου τα στοιχεία. Δεν έχω μπροστά μου τους τεχνικούς. Πώς να το απαντήσω;