Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Ποιοι και πως μοιράζουν κρατικά χρήματα για διαφημίσεις


http://talimpan.blogspot.com/2010/03/blog-post_20.html

Λοιπόν, λέμε να ασχοληθούμε από σήμερα – και όσο μας… πάρει - με το πλιάτσικο της… κρατικής (κυρίως) διαφήμισης και τα… λαμόγια της. Γιατί η ΝΔ δεν λεηλάτησε μόνο τα ταμεία (κάθε είδους) αλλά οι άνθρωποι και η νοοτροπία τους ζούνε και βασιλεύουν και επιχειρούν ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ να επαναλάβουν όσα έκαναν με τον …αραχτό και χαβαλέ Κωστάκη. Και εκεί στο Μαξίμου μαθαίνουμε τους… γυρίζει το μάτι ανάποδα από όσα πληροφορούνται. Ας ρίξουμε μια ματιά στον…

υπο γερμανικό έλεγχο ΟΤΕ και το αγαπημένο παιδί του Π.Βουρλούμη, τον Μιχάλη Τσαμάζ που είναι Διευθύνων Σύμβουλος στην Cosmote,. Τι φοβούνται και οι δυο σήμερα; Μα, την αγοραπωλησία των καταστημάτων «Γερμανός» που είναι «να πάνε μέσα σούμπητοι». Εξεταστική ή και Προανακριτική στη βουλή, όπως υποσχέθηκε το ΠΑΣΟΚ και εισαγγελέας για τα περαιτέρω (όσο κι αν λένε ότι έχουν πλάτες του ΚΚΕ – σιγά μην ο Περισσός ασχοληθεί με την… πάρτη τους από δω και πέρα). Ο Μιχαλάκης Τσαμάζ ανέλαβε αφεντικό στο μαγαζί τον Ιούλιο πέρυσι, 2-3 μήνες πριν τις εκλογές δηλαδή. Η ΝΔ φρόντισε Βουρλούμης και Τσαμαζ να ελέγχουν ΟΤΕ και Cosmote. Και ποιόν έχουν να μοιράζει τα «χοντρά πακέτα» της διαφήμισης ώστε να… ελέγχει τον τύπο (όπως… λέει η πιάτσα ότι τους πουλάει;) Τον Θόδωρο Κοτιώνη της Bold. Η Cosmote ως γνωστόν μοιράζει…αβέρτα εκατομμύρια μέσω Κοτιώνη (Bold) παίζοντας το παιχνίδι Βουρλούμη-Τσαμαζ οι οποίοι ανησυχούν σφόδρα για τις εξελίξεις που έρχονται (ενώ και οι Γερμανοί φέρονται να έχουν ανάψει το «πράσινο φως» για τον αποκεφαλισμό τους). Για να πάρεις την σήμερον ημέρα διαφήμιση της Cosmote πρέπει – βοά γι αυτό όλη η πιάτσα – να υποσχεθείς και «προστασία» σε Βουρλούνη-Τσαμάζ. Στο Μαξίμου παρακολουθούν όλες αυτές τις κινήσεις του Κοτιώνη και μαθαίνουν ότι σε συνεργασία με Βουρλούμη - Τσαμαζ θέλει να πάρει και το διαφημιστικό πακέτο του ΟΤΕ ώστε συγκεντρώνοντας τεράστια πλέον κεφάλαια (μαζί με την Cosmote) να διαχειριστεί σε μια… άνυδρη για φέτος διαφημιστική χρονιά και πολιτικά τις εξελίξεις. Τους υπόσχεται ότι αν πάρει και τα (διαφημιστικά) λεφτά του ΟΤΕ θα τους…. σώσει αφού «θα εξαγοράσει» με τόσο χρήμα τους πάντες (που …διψάνε για διαφήμιση). Επίσης, όλες οι υπόλοιπες διαφημιστικές εταιρείες – που τα πληροφορούνται από… ακριτομύθιες - προφανώς και κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα» ( δεν είναι λογικό να ανεχτούν τέτοια γιγάντωση ενός ανταγωνιστή τους και προφανώς θα αντιδράσουν). Μάγκας πάντως ο τύπος: Πουλάει πολιτική προστασία στους δεξιούς από το… κακό ΠΑΣΟΚ με κρατικά λεφτά της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ! Πουλάει «νταβατζηλίκι» στους εκδότες και τα Media (μοιράζοντας όσο χρήμα θέλει και όπου θέλει) και συνωμοτεί να συγκεντρώσει τα διαφημιστικά πακέτα ΟΤΕ και Cosmote για τους λόγους που είπαμε. Τα ξέρει όλα αυτά άραγε ο Γιώργος Παπανδρέου; (θα επανέλθουμε…)