Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

«Δεν θα μπει εισαγγελέας στα γραφεία του ΚΚΕ»


Κάθε κουβέντα για τα οικονομικά του κόμματός της «έκοψε» χθες, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, η γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα επισημαίνοντας ότι «τα κόμματα μπορείς να τα ελέγξεις από τις αποφάσεις τους».




Εφερε μάλιστα ως παράδειγμα το ΠΑΣΟΚ, που δημοσιεύει τους ισολογισμούς του στο Διαδίκτυο, αλλά στη βάση δεδομένων που δίνει το ίδιο «το ένα εκατομμύριο του Τσουκάτου» δεν βρίσκεται στα βιβλία του κόμματος. Αυτό όμως, όπως είπε, δεν σημαίνει ότι μπορεί κανείς να το κατηγορήσει για αδιαφάνεια, όπως άλλωστε και τη Ν.Δ., που δίνει τα μεγάλα έργα σε όσους χαρακτήριζε «εθνικούς εργολάβους». Στο ερώτημα «ποιοι χρηματοδοτούν το ΚΚΕ» απάντησε «ο λαός» και επέμεινε ότι «δεν θα δώσουμε ονόματα, δεν θα δεχθούμε εισαγγελέα στα γραφεία μας, ό,τι και αν συνεπάγεται αυτό». Η κ. Παπαρήγα χαρακτήρισε ευτελή την αντιπαράθεση μεταξύ Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ, που «τσακώνονται όχι για την ουσία αλλά για σποτάκια». Κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για αριστερόστροφη και δεξιόστροφη πορεία ανάλογα με τη συγκυρία, τον ΛΑΟΣ για εκφοβισμό των ψηφοφόρων, ενώ χαρακτήρισε «φούσκα» και «διάττοντες αστέρες» τους Οικολόγους Πράσινους, υπέρ των οποίων υποστήριξε ότι γίνεται «εμπόριο προβολής» από τα ΜΜΕ. Χαρακτήρισε «κρατικοδίαιτα» και «ΕΟΚοδίαιτα» παπαγαλάκια όσους πριμοδοτούν την αποχή, επέκρινε το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών ζητώντας στο μέλλον να αλλάξει μορφή, ενώ κατηγόρησε τη ΓΣΕΕ για υποταγή. Κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ότι χρησιμοποιεί το σύνθημα «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» με σκοπό την κλοπή ψήφων κι έκανε λόγο για αντικομμουνιστική εκστρατεία του ΠΑΣΟΚ «χέρι-χέρι» με τον ΛΑΟΣ. Στον τελευταίο υποστήριξε ότι έχει ανατεθεί ρόλος, ενώ χαρακτήρισε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ τροφοδότες της αντικομμουνιστικής εκστρατείας στις αρχές της δεκαετίας του ’90, που τώρα δεν παίζουν σημαντικό ρόλο, πλην όμως «το χαίρονται».

ΖΑΦΕΙΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΤΙΝΑ

Ελεύθερος Τύπος