Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΟ «ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΟΥΡΛΟΥΜΗ» ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΟΤΕ


Συναδέλφισες-οι
Μετά την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων α΄ εξαμήνου αλλά και το φιάσκο της ελπιδοφόρας και πολλά υποσχόμενης ψηφιακής πλατφόρμας του...

CONN-X TV είναι φανερό ότι η παραμονή του «συστήματος Βουρλούμη» στην ηγεσία του ΟΤΕ εντάσσεται σε στρατηγικό σχέδιο ξεπουλήματος αντί πινακίου φακής του Οργανισμού στους Γερμανούς.

Στο έγκλημα που συντελείται κατά της πατρίδας, της εταιρείας, και των εργαζομένων δεν μπορούμε να είμαστε αμέτοχοι και παθητικοί θεατές.

Η εξευτελιστική τιμή της μετοχής και της κατά συνέπεια μετοχικής αξίας του ΟΤΕ σε επίπεδα ντροπής, η απαράδεκτη απόφαση συνενοχής της επιτροπής κεφαλαιαγοράς για την κομπίνα του αιώνα όσον αφορά την νομιμοποίηση της συμφωνίας της πρώτης φάσης εξαγοράς του ΟΤΕ από την D.T που πραγματοποίησε η κατάπτυστη Κυβέρνηση Καραμανλή-Αλογοσκούφη, αλλά και η ανεξήγητη έως ύποπτη ανοχή της Κυβέρνησης Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου που είχε δεσμευτεί για επαναδιαπραγμάτευση μας οδηγούν για μια ακόμη φορά στο μόνο δρόμο που γνωρίζουμε, το δρόμο του αγώνα.

Καλούμε την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ , τον κύριο μέτοχο που είναι το Ελληνικό Δημόσιο (αν υπάρχει!) την Κυβέρνηση της Ελλάδας εδώ και τώρα να εκδιώξει με κάθε τρόπο το «σύστημα Βουρλούμη» και να προχωρήσει στην υλοποίηση της προγραμματικής της δέσμευσης για επαναδιαπραγμάτευση της αποικιοκρατικής και εθνικά επιζήμιας συμφωνίας ξεπουλήματος του ΟΤΕ.

Εγκαλούμε και καλούμε την ΟΜΕ-ΟΤΕ να συγκαλέσει άμεσα Δ.Σ με μοναδικό θέμα την αναστολή των 7 Project και την προστασία των θέσεων εργασίας. Συνάδελφοι της ΟΜΕ-ΟΤΕ η συμμετοχή σας στο Δ.Σ του ΟΤΕ (4-8-2010) χρησιμοποιήθηκε από το «σύστημα Βουρλούμη» ως συνενοχή και αποδοχή των παράνομων, ανήθικων και σκοτεινών σχεδίων για τον εξανδραποδισμό του προσωπικού.

Οι ευθύνες της διαπαραταξιακής και διαπραγματευτικής ομάδας της ΟΜΕ-ΟΤΕ για την αδυναμία υπογραφής ΣΣΕ 2010 αλλά και την ανοχή στο «σύστημα Βουρλούμη» είναι τεράστιες και ως ΠΑΣΚΕ ΠΕΤ-ΟΤΕ δεσμευόμαστε να αποδοθούν, εάν άμεσα δεν προβείτε σε ενέργειες αποτροπής με αντίσταση , πάλη και κινηματική λογική κατά όσων επιβουλεύονται τους συναδέλφους μας.
Επίσης ζητούμε την βοήθεια και αρωγή της ΓΣΣΕ δια των εκπροσώπων της για την απομάκρυνση της αποδεδειγμένα επικίνδυνης Διοίκησης Βουρλούμη.

Επιτέλους η Κυβέρνηση πρέπει να σταματήσει να παλινωδεί και να αναλώνεται σε ανούσιες περικοπές μισθών και συντάξεων που πολύ λίγο συμβάλουν στον εθνικό στόχο ανάταξης της οικονομίας και να προχωρήσει άμεσα σε όσα είχε δεσμευτεί προεκλογικά (για τα οποία άλλωστε εξελέγη) για τον ΟΤΕ και τις Δημόσιες Επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας συνολικά, με επαναπατρισμό των παγίων περιουσιακών στοιχείων της χώρας.

Συναδέλφισες και Συνάδελφοι του Ομίλου ΟΤΕ κανένα δεν θα παρακαλέσουμε για τις λύσεις στα προβλήματά μας με τους αγώνες μας θα τις επιβάλουμε.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΣΚΕ ΠΕΤ-ΟΤΕ
ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ-ΠΑΛΗΣ-ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ