Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΙΑ ΖΗΤΑ Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ SIEMENS ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΟΤΕ


Να απαγγελθεί κατηγορία για το έγκλημα της απιστίας σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του ΟΤΕ Παναγιώτη Βουρλούμη, καθώς και των μελών του ΔΣ του οργανισμού ζητεί από τη Δικαιοσύνη ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής που διερευνά την υπόθεση Siemens, Σήφης Βαλυράκης...

Ο κ. Βαλυράκης απέστειλε επιστολή προς τους ειδικούς ανακριτές Μαρία Νικολακέα, Ιωάννη Φιοράκη και Νικόλαο Πιπιλίγκα, με κοινοποίηση προς τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Τέντε.
Στην επιστολή σημειώνει πως προέκυψαν πολλές επαρκείς ενδείξεις ενοχής ότι οι ανωτέρω, όντες διαχειριστές της περιουσίας του ΟΤΕ, παρέλειψαν να διατάξουν την ενέργεια ουσιαστικών και πραγματικών ελέγχων προς διακρίβωση αν οι πωλήσεις λογισμικού και επικοινωνιακού υλικού από την εταιρία Siemens προς τον ΟΤΕ ήταν υπερκοστολογημένες και σε καταφατική περίπτωση να ενεργοποιήσουν τις προβλεπόμενες ρήτρες.