Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2010

Siemens: Αρνούνται να ελεγχθούν Βουλγαράκης, Αλογοσκούφης και Μαρκογιαννάκης;


http://www.reporter.gr

Αιχμές αφήνει το ΠΑΣΟΚ κατά των πρώην υπουργών της Νέας Δημοκρατίας, Γ. Βουλγαράκη, Γ. Αλογοσκούφη και Χ. Μαρκογιαννάκη, από τους οποίους η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που διερευνά την υπόθεση Siemens ζήτησε να ανοίξουν εθελοντικά τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Βουλής... Ευάγγελο Αργύρη, «δεν είναι εφικτή η διενέργεια περαιτέρω ελέγχου, καθόσον οι τρεις πρώην υπουργοί δεν προσκόμισαν τα πρόσθετα στοιχεία που τους ζητήθηκαν από κινήσεις τραπεζικών λογαριασμών των ιδίων καθώς και των μελών της οικογενείας τους». Ο κ. Αλογοσκούφης υποστηρίζει ότι δεν του ζητήθηκε να προσκομίσει περαιτέρω στοιχεία για την περιουσιακή του κατάσταση καθώς και ότι δεν είχε καμία εμπλοκή με την υπογραφή συμβάσεων με τη Siemens, κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Υπουργείο Οικονομικών. Ο κ. Βουλγαράκης δηλώνει ότι καταθέτει κάθε χρόνο το «Πόθεν Έσχες» του στη Βουλή, ενώ η Νέα Δημοκρατία κάνει λόγο για προσπάθειες αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, λόγω των αποκαλύψεων στις οποίες προέβη χθες ο Θόδωρος Τσουκάτος.