Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

«Πράσινο φως» για τις εξεταστικές επιτροπές


Άναψε το "πράσινο φως" για τις Εξεταστικές Επιτροπές. Έπειτα από ομόφωνη απόφαση όλων των κομμάτων, ο κύκλος ανοίγει την προσεχή Δευτέρα με πρώτη και καλύτερη τη συζήτηση για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής που θα διερευνήσει την υπόθεση Βατοπεδίου και δύο ημέρες μετά, την Τετάρτη, τη σκυτάλη παίρνει η συζήτηση για την υπόθεση Siemens, με τις δύο Εξεταστικές Επιτροπές να λειτουργούν παράλληλα.
Τα χρονικά περιθώρια είναι αυστηρά, καθώς όπως δήλωσε ο πρόεδρος της βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος, οι Επιτροπές αναμένεται να ολοκληρώσουν το έργο τους και να παραδώσουν τα πορίσματα τους μέσα σε έξι με επτά εβδομάδες.



Σύμφωνα με τον ίδιο, μέχρι το καλοκαίρι αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το έργο και των πέντε Εξεταστικών Επιτροπών, καθώς θα συγκροτηθούν άλλες τρεις, για τις υποθέσεις των υποκλοπών, της «Γερμανός» και του Χρηματιστηρίου.

Απαντώντας στις επικρίσεις που δέχεται το ΠαΣοΚ για προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, από τα προβλήματα της οικονομίας, ο κ. Πετσάλνικος υπενθύμισε ότι, στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια συμφωνήθηκε ομόφωνα, η πλήρης διαλεύκανση όλων των υποθέσεων που συγκλόνισαν την Ελλάδα.

Πηγή http://www.athina984.gr/node/83667