Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Σοβαρές αμφιβολίες.....


Νέα δεδομένα στη δικαστική έρευνα για την υπόθεση της εξαγοράς της «Γερμανός» από την Cosmote δημιουργεί η ερώτηση προς τους υπουργούς Δικαιοσύνης και Οικονομικών που κατατέθηκε στις 3 Μαρτίου στη Βουλή από δέκα βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος.



Λίγο πριν παραδοθεί από τους πραγματογνώμονες στον αρμόδιο ανακριτή το πόρισμα, που σε μεγάλο βαθμό θα επηρεάσει τις τελικές αποφάσεις για παραπομπή ή μη των κατηγορουμένων, εκφράζονται σοβαρές αμφιβολίες για την αξιοπιστία της διενεργούμενης πραγματογνωμοσύνης για τον προσδιορισμό της εύλογης αξίας της εταιρείας «Γερμανός» κατά το χρόνο εξαγοράς της από την Cosmote. Οπως είχε αποκαλύψει η «Ε», είχαν δημιουργηθεί σοβαρές αμφιβολίες, καθώς όλοι οι μεγάλοι οίκοι ορκωτών ελεγκτών της χώρας, που κλήθηκαν από τον ανακριτή να διενεργήσουν τη σχετική αξιολόγηση, αρνήθηκαν την εντολή. Επιπλέον ο ένας εκ των δύο ελεγκτών που ανέλαβαν τελικά την υπόθεση είχε εργασθεί στο παρελθόν στην «BKR Ελεγκτική», που από το 1994 είχε ελέγξει ισολογισμούς της «Γερμανός» έναντι αμοιβής.

Πηγή http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=138754