Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

"Ο Μεγάλος τιμητής, φίλος του Παναγή και άνθρωπος των Γερμανών(;)"




"Και ενώ όλες οι εφημερίδες κατακλύζονται από τα ρεπορτάζ και τις πληροφορίες για το που θα βρεθούν τα λεφτά, να σου και ο Μιχάλης της Cosmote να δίνει βαρυσήμαντη συνέντευξη για το πόσο καλός είναι, φωτογραφιζόμενος με φόντο τον ΟΤΕ ( βλέπεις Παναγή τις ορέξεις του Μιχάλη;). Με μία απίστευτη αλαζονεία, και...
παραγνωρίζοντας ότι η εταιρεία ήταν πρώτη για πολλά χρόνια πριν αναλάβει ο ίδιος κάλυψε τον Βουρλούμη για την αγορά της Γερμανός ( δεν είπε τίποτα για την συμμετοχή των Γερμανών στον ΟΤΕ μετά τους κεραυνούς από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή περί παράνομης πώλησης) και έφτασε στο σημείο να κάνει και σχολιασμό για τις διαφημίσεις. Σεβόμενος την πολυπραγμοσύνη του – άλλωστε ο ίδιος ισχυρίζεται ότι οι διαφημιστικές ιδέες είναι δικές του- απλώς αναρωτιέμαι εάν υπάρχει κάποιος στο Μαξίμου που να ακούει και να βλέπει. Άλλωστε μία καλή διαφήμιση για την κάλυψη … είναι αρκετή για να καλύψει το κακό σήμα της Cosmote ακόμα και στην Αθήνα.





( Η κοπελιά μου που μένει στο Παγκράτι δεν έχει σήμα ούτε στο μπαλκόνι της ). Ο άνθρωπος του Παναγή Βουρλούμη ( για τον οποίο οι βουλευτές αλλά και σημερινοί υπουργοί του ΠΑΣΟΚ έχουν εξαπολύσει μύδρους για τους χειρισμούς του), ο άνθρωπος που προεκλογικά απαγόρευσε στους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ να επισκεφθούν τους εργαζόμενους, ο άνθρωπος της προηγούμενης κυβέρνησης να είναι ο τιμητής των πάντων. Εκτός εάν τελικά έχει δίκιο όταν λέει στους διαδρόμους, ότι επειδή τα έχει βρει με τους Γερμανούς δεν θα τον πειράξει κανένας. Ούτε και η σημερινή κυβέρνηση μια που έχει άκρες στο Υπουργείο Οικονομικών. Δηλαδή εμείς που εργαζόμαστε καθημερινά 10 χρόνια για να είναι η Cosmote σήμερα η καλύτερη εταιρεία δεν έχουμε κάνει τίποτα. Τα έχει κάνει όλα ο κος Τσαμάζ. Κύριε Παπακωνσταντίνου να σας ζήσουν τα στελέχη σας."