Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Χ.Καστανίδης: "Δεν είμαστε πιθάρι των Δαναΐδων που τραβάει τις θυσίες του ελληνικού λαού"


"Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΤΕΞΑΝ"


Ο Χ. Καστανίδης, υπουργός δικαιοσύνης, από τις Σέρρες, όπου πραγματοποιεί επίσκεψη ανέφερε ότι η δεν είμαστε πιθάρι των Δαναΐδων που τραβάει τις θυσίες του ελληνικού λαού και πως ότι η Ελλάδα πρέπει να τιμωρήσει αυτούς που έφταιξαν...



...για τη σημερινή κατάσταση της χώρας.

Ο Χ. Καστανίδης, μιλώντας σε κεντρικό ξενοδοχείο των Σερρών επέρριψε την ευθύνη για τη σημερινή οικονομική κατάσταση της χώρας στη διακυβέρνηση της ΝΔ και ανέφερε πως η κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου αναγκάστηκε να λάβει μέτρα συντηρητικής και όχι προοδευτικής κυβέρνησης.

Ο υπουργός δικαιοσύνης χαρακτηρίσε εγκληματική οποιαδήποτε νέα συζήτηση για νέα μέτρα, ενώ γνωστοποίησε ότι θα υπάρξουν μετατάξεις και αποσπάσεις δημοσίων υπαλλήλων, ώστε να καλυφθούν οι κενές θέσεις στο δημόσιο.

Όπως είπε ο Χ.Καστανίδης, οι νέες φυλακές Νιγρίτας πρόκειται να λειτουργήσουν εντός του έτους, χωρίς νέες προσλήψεις, αλλά με μετακινήσεις υπαλλήλων από άλλα σωφρονιστικά ιδρύματα.