Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2010

"Να παραιτηθεί άμεσα η Επιτροπή Ανταγωνισμού. Κατέλυσε το κράτος δικαίου...."


Οι άνθρωποι αυτοί συνειδητά συνέχισαν από την ημέρα του διορισμού τους τις πρακτικές της προηγούμενης διοίκησης, πράγμα το οποίο αποδεικνύει τη μεγάλη αλήθεια: Δέν ελέγχονται και δεν λογοδοτούν εκεί πού θεσμικά θα έπρεπε, δηλαδή στην εκάστοτε εκλεγμένη πολιτική ηγεσία,αλλά στούς πραγματικούς και ουσιαστικούς κουμανταδόρους της χώρας, δηλαδή στούς τραπεζίτες και εμποροβιομήχανους.
Είχαμε εκφράσει πρό ημερων τη λογική άποψη ότι επειδή ο πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού έχει διοριστεί από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας λίγο πρίν τις εκλογές, σαν έμπειρος πρώην δικαστικός θα ήταν...Οι άνθρωποι αυτοί συνειδητά συνέχισαν από την ημέρα του διορισμού τους τις πρακτικές της προηγούμενης διοίκησης, πράγμα το οποίο αποδεικνύει τη μεγάλη αλήθεια: Δέν ελέγχονται και δεν λογοδοτούν εκεί πού θεσμικά θα έπρεπε, δηλαδή στην εκάστοτε εκλεγμένη πολιτική ηγεσία,αλλά στούς πραγματικούς και ουσιαστικούς κουμανταδόρους της χώρας, δηλαδή στούς τραπεζίτες και εμποροβιομήχανους.
Είχαμε εκφράσει πρό ημερων τη λογική άποψη ότι επειδή ο πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού έχει διοριστεί από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας λίγο πρίν τις εκλογές, σαν έμπειρος πρώην δικαστικός θα ήταν...

αδιανόητο να επιθυμεί να εμπλακεί σε πολιτικά παιχνίδια θυσιάζοντας την ιδιότητα τού πρώην δικαστή.
Χθές όμως έπραξε το αδιανόητο, αφού σαν επικεφαλής της Ελληνικής Αντιμονοπωλιακής Αρχής πέρασε μαζί με τα υπόλοιπα διορισμένα απο την προηγούμενη κυβέρνηση μέλη της Επιτροπής την κόκκινη γραμμή.
Συγκεκριμένα αποφάσισαν να εκδικάσουν την υπόθεση της καταγγελίας που έφερε στο φώς το ελληνικό καρτέλ του χάλυβα και του εκτελεστικού βραχίονα του καρτέλ , χωρίς οι καταγγέλουσα εταιρεία να έχει νομική υποστήριξη !
Μπροστά στην πρωτοφανή αυτή ενέργεια που κατέλυσε και επίσημα κάθε έννοια κράτους δικαίου, ο εκπρόσωπος της εταιρείας,απεχώρησε καταγγέλοντας την πρωτοφανή παράνομη διαδικασία εκδίκασης της υπόθεσης.
Βεβαίως ο κ.Κυριτσάκης και τα υπόλοιπα μέλη της τελευταίας σε απόδοση παγκόσμια ελληνικης αντιμονοπωλιακής Αρχής,δέν αποφάσισαν χθές να ανοίξουν την πόρτα του φρενοκομίου,εκθέτωντας την πολιτική ηγεσία της χώρας και μάλιστα την ώρα της σοβαρότερης μάχης πού αυτή δίνει μέσα και έξω από την Ελλάδα,αμυνόμενη με το μπιστόλι στον κρόταφο απέναντι στην παγκόσμια και ντόπια οικονομική ελίτ.
Οι άνθρωποι αυτοί συνειδητά συνέχισαν από την ημέρα του διορισμού τους τις πρακτικές της προηγούμενης διοίκησης,πράγμα το οποίο αποδεικνύει τη μεγάλη αλήθεια: Δέν ελέγχονται και δεν λογοδοτούν εκεί πού θεσμικά θα έπρεπε,δηλαδή στην εκάστοτε εκλεγμένη πολιτική ηγεσία,αλλά στούς πραγματικούς και ουσιαστικούς κουμανταδόρους της χώρας, δηλαδή στούς τραπεζίτες και εμποροβιομήχανους.
Η κατάσταση αυτή ενός ξεχωριστού και μη ελεγχόμενου κράτους μέσα στην ελληνική επικράτεια δέ μπορεί να γίνει ανεκτό.
Μέ αφορμή το γεγονός της κατάλυσης αυτής τού κράτους δικαίου από τον πρώην δικαστή κ.Κυριτσάκη και τα μέλη της επιτροπής αυτής, πού έρχεται σαν επιστέγασμα της σωρείας των παρανομιών τις οποίες το STOPCARTEL με συνεχή δημοσιεύματα φέρνει στο φώς, η πολιτική ηγεσία θα πρέπει να κάνει χρήση των κατασταλτικών της δυνατοτήτων. Οι παράνομες αυτές πρακτικές αν δεν αντιμετωπιστούν άμεσα εγκλωβίζουν και την παρούσα πολιτική ηγεσία σε κατάσταση πολιτικής ομηρίας.
Το αντικείμενο της Ελληνικής Επιτροπής Ανταγωνισμού έχει άμεση σχέση με τη λειτουργία της οικονομίας της αγοράς η οποία ευθύνεται πολλαπλά για τη σημερινή κατάντια της χώρας.
Ας ζητηθεί άμεσα η παραίτηση του κ.Κυριτσάκη και των υπολοίπων, προκειμένου να δοθεί ένα ισχυρό πολιτικό μήνυμα στούς οικονομικά ισχυρούς αλλά και στον δοκιμαζόμενο λαό.
Το μήνυμα της αποφασιστικότητας για την εξάρθρωση των οικονομικών συμμοριών που γονάτισαν τον τόπο μας.
Οι πολίτες το περιμένουν.Ο χρόνος δεν περιμένει.