Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Καρτοκινητός πόλεμος


Πόλεμος τιμών στην καρτοκινητή τηλεφωνία βρίσκεται και πάλι σε πλήρη εξέλιξη, με τις εταιρείες να επιδιώκουν μέσω προσφορών να προσελκύσει η μία τους συνδρομητές της άλλης.
Oι περίπου εννέα εκατομμύρια ενεργοί χρήστες της καρτοκινητής τηλεφωνίας (από το σύνολο των 13,5 εκατ.) δέχονται τις τελευταίες ημέρες βροχή προσφορών με υπηρεσίες και προγράμματα που περιλαμβάνουν δωρεάν χρόνο ομιλίας, βιντεοκλήσεις και SΜS, αλλά και...



ανέξοδη περιήγηση στο facebook από το κινητό! Μόλις προχθές έριξε τελευταία στην αγορά τη δική της προσφορά η CosmΟΤΕ απαντώντας σε αντίστοιχες κινήσεις που είχαν γίνει από τη Wind και τη Vodafone. Ειδικότερα, η CosmΟΤΕ ανακοίνωσε το νέο πακέτο καρτοκινητής Call Τhem Αll 1.500, το οποίο με μόλις 3 ευρώ τον μήνα προσφέρει τη δυνατότητα στους χρήστες What΄s Up να... καταναλώνουν 1.500 λεπτά ομιλίας και βιντεοκλήσεων, αλλά και να στέλνουν δωρεάν 1.500
SΜS σε άλλους συνδρομητές What΄s Up, Cosmoκάρτα ή σε συνδρομητές με συμβόλαιο της CosmΟΤΕ. Τα 3 ευρώ εξασφαλίζουν τις συγκεκριμένες υπηρεσίες για διάστημα 30 ημερών, ενώ η ενεργοποίηση του πακέτου Call Τhem Αll 1.500 θα μπορεί να γίνεται ώς το τέλος του χρόνου.
Το πακέτο της Vodafone
Από την πλευρά της, η Vodafone ανακοίνωσε την υπηρεσία Vodafone Unlimited, η οποία θα ισχύσει έως τις 30 Ιουνίου 2011, καλύπτοντας όλα τα πακέτα καρτοκινητής που προσφέρει η εταιρεία (Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone, Vodafone Ιnternational και Καρτοκινητό Ολυμπιακός). Η συγκεκριμένη υπηρεσία προσφέρει δωρεάν, για έναν μήνα, χρόνο ομιλίας 1.500 λεπτών και την αποστολή 1.500 SΜS προς όλους τους αριθμούς Vodafone (συμβολαίου και καρτοκινητής). Απαραίτητη προϋπόθεση γι΄ αυτό είναι ο χρήστης να προμηθεύεται κάθε μήνα μία κάρτα ομιλίας αξίας 10 ευρώ. Με την ενεργοποίηση της κάρτας ο χρήστης εξασφαλίζει δωρεάν επικοινωνία με όλο το δίκτυο της Vodafone, ενώ ο χρόνος των 10 ευρώ μένει στη διάθεσή του για να τον ξοδέψει όπως και όποτε αυτός επιθυμεί.
Η Wind έκανε την αρχή
Την αρχή των προσφορών στην καρτοκινητή έκανε η Wind. Η νέα υπηρεσία καρτοκινητής Wind, με την ανανέωση κάθε μήνα μιας κάρτας αξίας τουλάχιστον 10 ευρώ, δίνει δωρεάν απεριόριστη επικοινωνία προς όλα τα κινητά (με συμβόλαιο και καρτοκινητά) Wind και Q. Επιπλέον, διπλασιάζει την αξία της κάρτας, για να μιλάνε οι συνδρομητές και με τα άλλα δίκτυα. Στο μεταξύ, από χθες όλοι οι χρήστες των πακέτων Wind F2G έχουν δωρεάν πρόσβαση στο facebook. Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, μέχρι τις 31 Μαρτίου 2010 όλοι οι χρήστες του F2G έχουν τη δυνατότητα να συνδέονται στο facebook απ΄ όπου και αν βρίσκονται και για όσο χρόνο θέλουν μέσω του κινητού τους τηλεφώνου, προκειμένου να τσεκάρουν το προφίλ τους, να κάνουν update το status τους, να βλέπουν και να σχολιάζουν φωτογραφίες, να στέλνουν δωρεάν μηνύματα σε όλους τους φίλους τους.

Πηγή http://digital.tanea.gr/