Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Θα πει τα ίδια και στην Εξεταστική;...


"Την Δευτέρα καταθέτει ο Γ. Μανώλης στον ειδικό ανακριτή για τη σκανδαλώδη εξαγορά αλλά η ΝΔ τον ...απειλεί να μη μιλήσει για να μην κοπεί από τα ψηφοδέλτια!
Την Δευτέρα πρόκειται να καταθέσει ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Μανώλης στον ειδικό ανακριτή Απ.Ζαβιτσάνο που κάνει τη έρευνα σχετικά με το σκάνδαλο της εξαγοράς της εταιρείας "Γερμανός " από την Cosmote. Είναι μια κατάθεση με ενδιαφέρον αφού...




ο βουλευτής είχε καταγγείλει την συμφωνία ως επιζήμια για το δημόσιο και είχε αποκαλύψει στη Βουλή τις μυστικές συναντήσεις στο εξωτερικό που κατέληξαν στη σκανδαλώδη αυτή εξαγορά. Και σκοπεύει κατα τις πληροφορίες να επαναλάβει τα ίδια. Η κατάθεση αυτή έχει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον καθώς μεσολάβησαν δημοσιεύματα που περιέχουν απειλητικές "διαρροές" από τη ΝΔ για τον βουλευτή σύμφωνα τις οποίες "με αν δημιουργήσει πρόβλημα, ουσιαστικά θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση, ειδικά με την εκ νέου συμμετοχή του στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο".
Οι απειλές αυτές έχουν να κάνουν προφανώς με το ενδεχόμενο να πάει και το σκάνδαλο αυτό τη Βουλή αλλά αυτή τη φορά "μάρτυρας κατηγορίας" να είναι ένας βουλευτής της ΝΔ!"