Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Η απολογία του Μανασή....


Είναι γνωστό ότι ο τέως Διοικητής του ΟΤΕ Μανασής, ήταν πάντοτε πολύ φιλικός προς την εταιρία ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Είχε εισηγηθεί ήδη από το 2001 την αγορά της αλυσίδας από τον ΟΤΕ, και ήταν και ο βασικός λόγος που αντικαταστάθηκε τον Φεβρουάριο του 2002.
Ως γνωστό, για την υπόθεση αυτή, της αγοράς δηλαδή ΓΕΡΜΑΝΟΣ, εκκρεμούν 5 κακουργήματα και είναι γνωστό επίσης ότι αμέσως μετά τον ΟΤΕ, ο Μανασής πήγε πάλι στην εταιρία ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Σήμερα απολογούμενος στην εξεταστική επιτροπή προσπάθησε να δικαιολογηθεί, λέγοντας ότι εκδιώχτηκε επειδή ήταν ενοχλητικός για τις έρευνες που έκανε για το θέμα των ρητρών με τη SIEMENS, κάτι όμως που όπως αντιλήφθηκαν οι Βουλευτές δεν προκύπτει από πουθενά.
Το μόνο έγγραφο που παρουσίασε ο Μανασής ήταν ένα...

έγγραφο με το οποίο πρότεινε άλλη μια εξαγορά των ποσοστών που κατείχε η Νορβηγική εταιρία TELENOR στην Cosmote. Και αυτό του το είχαν αρνηθεί και έγινε πολύ αργότερα, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για την εξαγορά της ΓΕΡΜΑΝΟΣ, αφού όπως είναι γνωστό η TΕLENOR αντιδρούσε και αυτή στην εξαγορά της αλυσίδας.
Έπρεπε λοιπόν πρώτα να φύγει από τη μέση η TELENOR και εξαγοράστηκε όσο -όσο το ποσοστό της για να μπορέσει μετά να εξαγοραστεί και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Είχαμε λοιπόν το αρχιτεκτόνημα δύο αλληλοδιαδόχων κρατικοποιήσεων.
Πρώτα η TELENOR και μετά ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Και έπειτα ήρθαν οι κανονικοί γερμανοί της DEUTSCHE TELECOM.

Αναρτήθηκε από press.gr@hotmail.com στις 8:33:00 μ.μ.