Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2010

Και το όνομα αυτού.....GETITNOW.GR......
To
GETITNOW.gr ανήκει στην εταιρεία DIGITAL SHOPPING AE. H εταιρία DIGITAL SHOPPING AE συστήθηκε από κοινού από τις εταιρίες PUBLICWORLD A.E. που συμμετέχει πλειοψηφικά με ποσοστό 60% και του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη Α.Ε. με ποσοστό 40% και δραστηριοποιείται στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου.
Στόχος της συνεργασίας είναι να δημιουργηθεί το μεγαλύτερο online shop στην Ελλάδα στην παροχή υπηρεσιών και προϊόντων ηλεκτρονικού εμπορίου αξιοποιώντας την εμπειρία της Public στον τομέα της τεχνολογίας και των υπηρεσιών προς τους πελάτες και την εξειδίκευση της εταιρίας Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε. στον τομέα των μέσων ενημέρωσης, του διαδικτύου και της επικοινωνίας.
Δεδομένου ότι το ηλεκτρονικό εμπόριο γνωρίζει ραγδαία ανάπτυξη σε παγκόσμιο επίπεδο, και ότι πλέον στην Ελλάδα υπάρχει ένας πολύ σημαντικός αριθμός καταναλωτών που επιλέγουν το Internet για τις αγορές τους, αυτή η επιχειρηματική κίνηση αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα σε μία αγορά της οποίας τα μερίδια συνεχώς.