Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Απορρίφθηκε το αίτημα να τεθεί σε αργία ο Ν. Ζαγοριανός!


Από τον Στάθη Παλαιολόγο
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου απάντησε αρνητικά πριν από λίγο στο Ερώτημα του υπουργού Δικαιοσύνης Χάρη Καστανίδη να τεθεί σε αργία ο ανακριτής Νίκος Ζαγοριανός, λόγω της ποινικής εμπλοκής του στην υπόθεση της Siemens.
Από τα 11 μέλη του Συμβουλίου, τα 9 ψήφισαν ότι δεν πρέπει να τεθεί σε αργία ο κ. Ζαγοριανός και μόνο 2 ότι πρέπει να τεθεί, όσο διαρκεί η έρευνα για τυχόν ευθύνες του.
Αφορμή για το Ερώτημα του κ. Καστανίδη, που υπεβλήθη περίπου προ μηνός, στάθηκε το γεγονός ότι...




είχε ανατεθεί στον κ. Ζαγοριανό η δικογραφία με 45 συλληφθέντες κατά τη διάρκεια επίθεσης κατά αντιρατσιστών διαδηλωτών.
Ο υπουργός στο έγγραφό του επικαλέστηκε το άρθρο 57 του «Κώδικα Οργανισμού Δικαστηρίων και Κατάστασης Δικαστικών Λειτουργών» (νόμος 1756/1988) κατά το οποίο «ο δικαστικός λειτουργός είναι δυνατό να τεθεί σε προσωρινή αργία, όταν εκκρεμεί εναντίον του ποινική δίωξη για έγκλημα, που μπορεί να επισύρει αποστέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων».

Πηγή http://press-gr.blogspot.com/2010/02/blog-post_1231.html