Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Ο πόλεμος Θόδωρου Πάγκαλου και ΚΚΕ για Γερμανό. Ιστορία & Προιστορία


Μέτωπο με το ΚΚΕ άνοιξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Θόδωρος Πάγκαλος. Σε δηλώσεις του σε επαρχιακό ραδιόφωνο ο πρώην υπουργός έκανε λόγο για «περίεργες σχέσεις» του Περισσού με την εταιρεία «Γερμανός». «Δεν φοβόμαστε κανέναν», η απάντηση του Κομμουνιστικού κόμματος.
«Η πώληση της «Γερμανός» είναι κολοσσιαίο σκάνδαλο στο οποίο «εμπλέκονται και οι ηγεσίες του ΚΚΕ», δήλωσε ο Θόδωρος Πάγκαλος στον ραδιοφωνικό σταθμό των Τρικάλων «Ράδιο Πρωινός».
«Το ΚΚΕ είναι συνιδρυτής του «Γερμανού» κι έχει σημαντικό συμφέρον στην αξιοποίησή του. Δεν ξέρω τι μετοχές έχουν και πόσες. Αυτό θα πρέπει να το ανακαλύψουμε, αφού παρέμβει ο ανακριτής και αφού πάει κάποτε η Εφορία στον Περισσό. Στον Περισσό, ξέρετε....



δεν πάει ποτέ η Εφορία, η επαναστατική ασυλία του ΚΚΕ επεκτείνεται και στις εφοριακές σχέσεις και στην υποχρέωση του φόρου», σημείωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα, χαρακτήρισε το ΚΚΕ ως ένα «εξωφρενικό κόμμα, που ψηφίζει ακόμη κόσμος. Το πρόγραμμά του είναι να ξαναφτιάξουν Σοβιετική Ένωση στην Ελλάδα, αυτό δεν είναι εξωφρενικό;» «Οι άνθρωποι αυτοί είναι τρελοί», κατέληξε.

Από την πλευρά του, το ΚΚΕ αναφέρει πως «ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Θ. Πάγκαλος συνεχίζει να προκαλεί, επαναλαμβάνοντας μαζί με τον Καρατζαφέρη τα ψέματα για τις σχέσεις του ΚΚΕ με την «Γερμανός» και ζητώντας να έρθουν στο ΚΚΕ ο ανακριτής και η εφορία! Το επόμενο βήμα για να φτάσει στον πάτο είναι να ζητήσει τη νεκρανάσταση των νόμων 509 και 375″.

Επιπλέον, «καλεί τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ πρέπει να βγάλει τα συμπεράσματά του, ανάμεσα στα άλλα και τι σπουδάζουν στη λέσχη Μπίλντερμπεργκ τα ηγετικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ». Τέλος το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος σημειώνει: «Ένα πράγμα πρέπει να ξέρει η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ: Το ΚΚΕ δεν φοβάται ούτε ανακριτές, ούτε εφορίες ούτε φυσικά και τον Πάγκαλο».

Πηγή http://www.politismospolitis.org/?p=5566&cpage=1#comment-6779