Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2009

Λέει τα πράγματα με τ' όνομά τους ο Γ. Μανώλης...


O Γιάννης Μανώλης σε μια συνέντευξη που μιλάει για όλα στην Σωτηρία Παπαδοπούλου, για την φίμωση των blogs, για τα πολιτικά τζάκια, για τα σχέδια του για το μέλλον! Διαβάστε σήμερα στο http://www.parapolitikaargolida.blogspot.com/ σε αποσπάσματα όλη τη συνέντευξη.
«Η συζήτηση που γίνεται και μπορεί να οδηγήσει στην φίμωση των blog εμένα με βρίσκει αντίθετο. Έχω δεχτεί την κριτική και...εγώ από τα blogs πάρα πολλές φορές, όμως πρέπει να σας πω, ότι παρά την υπερβολή που υπάρχει πολλές φορές από κάποια από αυτά, τα blogs έχουν αποκαλύψει πολλές υποθέσεις που αν δεν ήταν αυτά δεν θα έβλεπαν το φώς της δημοσιότητας!
Ενοχλούν πολλούς και φαίνεται ότι...
ενοχλούν, όμως καλύτερα να υπάρχουν ακόμα και όταν υπερβάλουν ή συκοφαντούν παρά να τα φιμώσουν, έστω και αν έχει να κάνει με επιθέσεις στο πρόσωπό μου!
Έχω γίνει αντικείμενο και χλευασμού και κριτικής και συκοφαντικής επίθεσης από κάποια blogs, όμως δεν θα δεχτώ να κλείσουν και να σταματήσουν τις ελεύθερες πηγές πληροφόρησης, αυτές τις αδέσμευτες κατά βάση φωνές, έστω και αν κάποια από αυτά εξυπηρετούν συμφέροντα.
Στο σύνολο τους είναι αδέσμευτα και πάντα θα βγαίνει η αλήθεια από αυτούς που δεν δεσμεύονται, που δεν κρίνονται, που δεν έχουν να δώσουν λόγο πουθενά»

Αναρτήθηκε από press.gr@hotmail.com