Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

ΟΤΕ: Διάθεση του conn-x TV σε εφτά ακόμη πόλεις



Σε εφτά ακόμη πόλεις είναι πλέον διαθέσιμη η υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης του ΟΤΕ, το conn-x TV.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι κάτοικοι της Βέροιας, των Γιαννιτσών, της Έδεσσας, της Κατερίνης, του Κιλκίς, του Ρεθύμνου, και των Χανίων μπορούν να έχουν στο σπίτι τους την τηλεόραση της νέας εποχής.
Οι εφτά νέες πόλεις, που είναι πλέον διαθέσιμο το conn-x TV, έρχονται να προστεθούν στις 18 πόλεις που ήδη λειτουργεί

η υπηρεσία ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 25. Το conn-x TV διατίθεται επίσης σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Ηράκλειο, Ρόδο, Νάξο, Κω, Θήρα, Σύρο, Τρίκαλα, Ξάνθη, Καβάλα, Δράμα, Σέρρες, Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη. Σταδιακά, μέσα στο 2009, το conn-x TV θα διατεθεί σε όλες τις πρωτεύουσες νομών. Η σύνδεση που απαιτείται για να έχει κάποιος conn-x TV είναι conn-x στα 8 ή 24 Mbps ενώ το conn-x TV διατίθεται σε προσφορά στα 15 ευρώ/μήνα, για 12 μήνες παραμονής, μέχρι τις 30/9/2009.
conn-x TV, η τηλεόραση της νέας εποχής

Το conn-x TV του ΟΤΕ είναι η πιο προηγμένη τεχνολογικά, μορφή μετάδοσης τηλεοπτικού σήματος μέσω της απλής τηλεφωνικής πρίζας και της ευρυζωνικής σύνδεσης.

Με το conn-x TV, οι τηλεθεατές μπορούν να παρακολουθήσουν:

- περισσότερα από 40 τηλεοπτικά κανάλια με ψηφιακή εικόνα (όπως Universal Channel, Fox Life, Discovery Channel, Nat Geo Wild, Eurosport, Extreme Sports, KidsCo)

- Video on Demand (FilmExpress και FilmClub), με περιεχόμενο που συνεχώς ανανεώνεται. Η υπηρεσία FilmExpress είναι ένα εικονικό Video Club όπου μπορείτε να νοικιάσετε για ένα 24ωρο ταινίες πρώτης τηλεοπτικής προβολής από μεγάλα studios. Το FilmClub είναι ένα συνδρομητικό VideoClub που προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές, ταινίες, μουσικά videoclip, ντοκιμαντέρ, παιδικές σειρές κ.α. Οι τηλεθεατές μπορούν να επιλέξουν τι θα παρακολουθήσουν, τη στιγμή που επιθυμούν, όσες φορές θέλουν, χωρίς περιορισμούς και διακοπές για διαφημίσεις, καθώς και να κάνουν pause, rewind και fast forward.

To conn-x TV διαθέτει επίσης, αποκλειστικό κανάλι με αθλητικό περιεχόμενο, το conn-x TV Sports! Το κανάλι μεταδίδει αποκλειστικά σημαντικά αθλητικά γεγονότα, όπως ποδοσφαιρικούς αγώνες από Αυστρία Ιταλία και Γαλλία, ενώ το πρόγραμμά του περιλαμβάνει και καθημερινές ειδησεογραφικές αθλητικές εκπομπές. Ήδη, το conn-x TV Sports εξασφάλισε αποκλειστικά αγώνες της Primera Division, της Bundesliga (1η και 2η κατηγορία), του Campionato και του Coppa Italia.

Όλο το πρόγραμμα των καναλιών του conn-x TV, σημειώνεται στην ανακοίνωση, είναι συγκεντρωμένo σε ένα εύχρηστο, διαδραστικό Portal, που εμφανίζεται στην τηλεοπτική οθόνη και μέσω του οποίου δίνεται η δυνατότητα προγραμματισμού εγγραφών για 7 ημέρες. Διευκρινίζεται ότι το conn-x TV δεν επηρεάζει την πρόσβαση στα παραδοσιακά τηλεοπτικά κανάλια.

Το conn-x TV διατίθεται σε προσφορά στα 15 ευρώ/μήνα, για 12 μήνες παραμονής, μέχρι τις 30/9/2009 και με δωρεάν τον αποκωδικοποιητή και το WiFi modem/router1. Στην τιμή περιλαμβάνεται τόσο η πρόσβαση στα τηλεοπτικά κανάλια του conn-x TV όσο και στο περιεχόμενο / ταινίες του FilmClub.

Από http://www.capital.gr/Articles.asp?id=779836