Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

Υποβαθμίζει τον ΟΤΕ η Citi, περιμένει δύσκολο το δεύτερο τρίμηνο για τα αποτελέσματα


Στην υποβάθμιση του ΟΤΕ προχωρά η Citi, υιοθετώντας ουδέτερη σύσταση, έναντι προηγούμενης για αγορά και ρίχνοντας την τιμή στόχο στα 12 ευρώ από τα 15 ευρώ προηγουμένως.
Οι αναλυτές του αμερικανικού επενδυτικού οίκου περιμένουν πως ο οργανισμός θα περάσει ένα δύσκολο διάστημα βραχυπρόθεσμα, με χαμηλή χρήση από τους συνδρομητές, αύξηση της φορολόγησης στα κινητά και επιθετικές κινήσεις από τους ανταγωνιστές.
Ο οίκος θεωρεί ότι...



οι θετικοί καταλύτες του παρελθόντος έχουν εξαντληθεί και προβλέπει ότι οι νέοι φόροι στα κινητά θα κοστίσουν το 1% των EBITDA του ΟΤΕ. Παράλληλα, δεν αποκλείει ακόμα περισσότερες αυξήσεις στη φορολογία.
«Εξακολουθούμε να θεωρούμε τον ΟΤΕ υποτιμημένο, όμως, δεν βλέπουμε λόγους για τους οποίους η μετοχή θα μπορούσε να υπερ-αποδώσει έναντι των ανταγωνιστών της, όταν οι βασικές αγορές του οργανισμού επηρεάζονται σοβαρά από τον ανταγωνισμό στις τιμές, την οικονομική κρίση και την εποπτεία», επισημαίνει η Citi.

Πηγή http://www.isotimia.gr/default.asp?pid=24&ct=13&artid=75091