Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

Οργή στο ΠΑΣΟΚ για την "αλληλεγγύη"



Από τον Στέλιο Ζαφείρη
.
Ο Γιώργος Αλογοσκούφης πήρε στο λαιμό του και τον Ευάγγελο Βενιζέλο του ΠΑΣΟΚ. Η παρουσία του στην εκδήλωση του βιβλίου του πρώην τσάρου σχολιάζεται ως "ακατανόητη" στην οδό Ιπποκράτους όπου έσπασαν τα τηλέφωνα από αγανακτισμένους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ.
Ο κ. Βενιζέλος, που μάλλον ρεζιλεύτηκε, εγκαλείται ότι έδωσε πολιτικό σωσίβιο στον κ. Αλογοσκούφη ο οποίος θεωρείται -και από το ΠΑΣΟΚ- ως ο υπεύθυνος για την οικονομική κατρακύλα της χώρας τα τελευταία χρόνια στο πλαίσιο βέβαια της γενικότερης ευθύνης της κυβέρνησης υπό τον κ. Καραμανλή.
Για τους γνωρίζοντες, όμως, τους κ. Βενιζέλο και Αλογοσκούφη συνδέει μια ιδιόμορφη αλληλεγγύη.
Άλλωστε το πώς...
διέσωσε πριν από λίγο καιρό ο κ. Βενιζέλος, εν αγνοία της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, τον κ. Αλογοσκούφη από τον καταλογισμό των ευθυνών, μέσω της Βουλής, για το σκάνδαλο της εξαγοράς της "Γερμανός" δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό σε όλη του την έκταση



H AΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Προς τους διαχειριστές του PRESS.GR,

Στο ιστολόγιο (blog) σας, που λειτουργεί δημόσια, με ελεύθερη πρόσβαση, ως ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης, δημοσιεύσατε σχόλιο με την υπογραφή Στέλιος Ζαφείρης, το οποίο αναφέρεται στη συμμετοχή μου στην παρουσίαση του βιβλίου του κ. Αλογοσκούφη.

Δεν με απασχολούν καθόλου οι αξιολογήσεις του σχολιαστή σε σχέση με τη συμμετοχή μου σε μια παρόμοια εκδήλωση, γιατί προφανώς ο συντάκτης κινείται σε άλλη εποχή πολιτικού πολιτισμού από τη σημερινή.

Συνηθίζεται σε όλες τις εκδηλώσεις παρουσίασης βιβλίων συγγραφέων που είναι πολιτικά στελέχη, να καλούνται ως ομιλητές και να μετέχουν εκπρόσωποι από όλα τα κόμματα ή από τα περισσότερα από αυτά. Έτσι, στην εκδήλωση για το βιβλίο του κ. Αλογοσκούφη μίλησε και ο Γ. Δραγασάκης, στέλεχος, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής.

Δεν χρειάζεται επίσης να σημειώσω ότι ο σχολιαστής αγνοεί προφανώς το περιεχόμενο της ομιλίας μου, το οποίο δημοσιεύεται στην προσωπική ιστοσελίδα μου (http://www.evenizelos.gr/) (συγκεκριμένα, εδώ)



Στο τελευταίο όμως μέρος του σχολίου του, φέρομαι να έχω κάποια ανάμιξη με τη δίωξη του κ. Αλογοσκούφη που δεν έγινε, σχετικά με την εμπλοκή του στην υπόθεση Γερμανός.

Επισημαίνω με κατηγορηματικό τρόπο πως πρόκειται για αποκύημα φαντασίας, απολύτως και ενσυνείδητα συκοφαντικό, το οποίο και σας παρακαλώ να αποσύρετε, κάνοντας και τη σχετική επανόρθωση.

Επίσης θεωρώ απολύτως συκοφαντικά και ευτελιστικά για το ΠΑΣΟΚ και την ηγεσία του, τα σχόλια του κ. Στέλιου Ζαφείρη πως δήθεν εκφράστηκαν επιφυλάξεις και ανησυχίες για τη συμμετοχή μου στην παρουσίαση του βιβλίου του κ. Αλογοσκούφη.

Αλίμονο αν ήταν αυτό το επίπεδο της ηγεσίας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. ή αν είχε τέτοιες αντιδράσεις και χρησιμοποιούσε τέτοια μέσα δημόσια έκφρασης των αντιδράσεων της.

Γι’αυτό όμως το θέμα φαντάζομαι ότι θα υπάρξει απάντηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ.


Σας ευχαριστώ,