Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

Πληροφορίες σε αντάλλαγμα της μη έκδοσης...


Ως ύποπτος ανακρίθηκε για δεύτερη ημέρα, από την εισαγγελέα του Μονάχου, ο Μιχάλης Χριστοφοράκος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η υπερασπιστική γραμμή που επιλέγει είναι να προχωρήσει σε αποκαλύψεις με αντάλλαγμα να αποσυρθούν τα εις βάρος του εντάλματα.
Σε δηλώσεις του στο Mega ο συνήγορος του Μιχάλη Χριστοφοράκου, Ντάνιελ Πέτερ, τόνισε ότι ο πελάτης του «φοβάται γιατί υπήρχαν απειλές εναντίον του τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, από τη στιγμή που ξεκίνησε η δικαστική έρευνα εναντίον του στην Ελλάδα».
Ο Μιχάλης Χριστοφοράκος κατέθετε και την Πέμπτη στην Εισαγγελεία Μονάχου. Πληροφορίες θέλουν την εισαγγελέα να ζητά

πολλά και λεπτομερή στοιχεία από τον Μιχάλη Χριστοφοράκο για τους ανώτερούς του και συγκεκριμένα για εκείνους που συμμετείχαν στο προεδρείο της μητρικής Siemens.
Δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για το περιεχόμενο της κατάθεσης του, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες απο κύκλους δικηγορών που έχουν υπερασπιστεί άλλους κατηγορούμενους της Siemens ο κ. Χριστοφορακος αναφέρθηκε σε πληρωμές ελληνικών πολιτικών κομμάτων από το 2001 έως το 2005.
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με δημοσίευμα του ΣΚΑΪ, τα πρόσθετα στοιχεία που προσκόμισαν οι Έλληνες δικαστικοί λειτουργοί ενισχύουν την επιχειρηματολογία υπέρ της έκδοσης Χριστοφοράκου. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου μέσου, από το Εφετείο του Μονάχου, το δικαστήριο κινείται ήδη στην κατεύθυνση έκδοσης του.

http://www.tvxs.gr/v15565