Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2009

Αρση απορρήτου για απειλητικά τηλεφωνήματα


Με ενδιαφέρον αναμένεται η συνέχεια στην υπόθεση της ποινικής δίωξης κατά παντός υπευθύνου της εταιρίας COSMOTE. Πρόκειται για εξέλιξη που προέκυψε αυτεπαγγέλτως από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών ύστερα από άρνηση της εταιρίας να κοινοποιήσει στοιχεία κατόχου κινητού σε βάρος του οποίου είχε γίνει καταγγελία για απειλητικά μηνύματα. Η δίωξη γίνεται για δύο πλημμελήματα αυτό της υπόθαλψης εγκληματία και αυτό της απόκρυψης στοιχείων. Πρόκειται για την άρνηση της εταιρείας να κοινοποιήσει στοιχεία κατόχου κινητού σε βάρος του οποίου είχε γίνει καταγγελία για απειλητικά μηνύματα.
Από την πλευρά της η εταιρεία επικαλέστηκε, για την άρνηση της, τις Ανεξάρτητες Αρχές για τις Επικοινωνίες και τα Προσωπικά Δεδομένα, ενώ από την Εισαγγελία γίνεται επίκληση της Γνωμοδότησης Σανιδά. Η συγκεκριμένη γνωμοδότηση προβλέπει ότι ακόμη και για πλημμεληματικές πράξεις οι εταιρίες υποχρεούνται να κοινοποιούν στοιχεία κατόχων κινητών και ηλεκτρονικών μέσων.
http://www.express.gr/news/ellada/191976oz_20090716191976.php3