Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2009

Ο νεόπλουτος γιδοβοσκός , τα θρασύτατα κοπρόσκυλα και τα μαντρωμένα αιγοπρόβαταΟ νεόπλουτος γιδοβοσκός έχει ως κύριο σκοπό την εκμετάλλευση της υπεραξίας της
εργασίας των αιγοπροβάτων,προς ίδιον όφελος.
Ακολουθώντας πάντα και με θρησκευτική ευλάβεια τους κανόνες που θεσπίζει η
συντεταγμένη πολιτεία στην οποία υπάγεται.
Κάποια μικροπροβλήματα ,λύνονται με την ανταλλαγή μέρους του παραγόμενου γάλακτος
με αγνό παρθένο ελαιόλαδο...

Προς τούτο ,εκτός της εκμετάλλευσης των αιγοπροβάτων

θεσπίζει την ενδιάμεση βαθμίδα των θρασύτατων κοπρόσκυλων(ημίαιμων) ,με σκοπό την τήρηση των κανόνων ,που αυτός ορίζει .Αυτό επιτυγχάνεται ,βάζοντας τα κοπρόσκυλα να γαβγίζουν με προσδοκώμενο αποτέλεσμα τον εκφοβισμό των αιγοπροβάτων.
Τα κοπρόσκυλα ,μη μετέχοντας στην παραγωγική διαδικασία, εξαντλούν -στα όρια του δυνατού-τη δυνατότητα εκμετάλλευσης μέρους της παραγόμενης υπεραξίας ,κοινώς να εισπράξουν το κόκκαλο τους και την όσο το δυνατόν ,σε μεγαλύτερο βάθος χρόνου, είσπραξη της μεγαλοπρεπέστατης κλωτσιάς ,με το σαφέστατο μήνυμα της έναρξης προς αναζήτηση άλλης στάνης.
Επειδή και τα κοπρόσκυλα χρήζουν επιτήρησης ,ορίζετε και αρχηγός αγέλης οποίος διάγει
πλουσιότερο βίο.
Επίσης δε ένα από τα κοπρόσκυλα ορίζεται ως ιχνηλάτης και ελέγχει αν τα αιγοπρόβατα βαδίζουν,σύμφωνα με τους κανόνες κι αυτός διάγει βίον ανθόσπαρτο.
Τα αιγοπρόβατα ,μαντρωμένα συνεχίζουν να παράγουν και ως ανταποδοτικό όφελος για αυτό
είναι το γεμάτο με σανό παχνί και όνειρο ζωής η αποφυγή της μετατροπής τους σε οβελία στο πλούσιο τραπέζι του νεόπλουτου γιδοβοσκού.
Σε σύγχρονα κράτη ,διάφορες φιλοζωικές ομάδες κατάφεραν μετά από σκληρούς αγώνες να διευρύνουν τα όρια του φράκτη ,ώστε να μην ασφυκτιούν τα αιγοπρόβατα ,μπορούν δε μάλιστα να απολαμβάνουν και λίγο χλωρό χορταράκι αφού νέμονται μεγαλύτερο ποσοστό της υπεραξίας, που αυτά παράγουν.