Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

Ο Βουρλούμης "αδειάζει" τον Στυλιανίδη...


Τον Φεβρουάριο του 2008, ο τότε υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Κωστής Χατζηδάκης είχε ανακοινώσει σχέδιο για την εγκατάσταση οπτικών ινών σε δύο εκατομμύρια ελληνικά σπίτια (fiber to the home) έως το 2013. Το κόστος εκτιμήθηκε τότε στα 3 δισεκατομμύρια ευρώ, με χρηματοδότηση από κοινοτικά και άλλα κονδύλια.Μάλιστα ο



νυν υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης το παρουσιάζει σαν δικό του κατόρθωμα τόσο στην ιστοσελίδα την δική του και του υπουργείου, όσο και στον τοπικό τύπο της Κομοτηνής !
Το σχέδιο όμως συναντά πολλά γραφειοκρατικά εμπόδια και ο ΟΤΕ, μέσω του διευθύνοντα συμβούλου Παναγιώτη Βουρλούμη, αποφάσισε να στραφεί σε ενδιάμεσες εναλλακτικές λύσεις και επενδύει στο VDSL!
Μετά το συγκεκριμένο γεγονός αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι δεν είχε καμία σχέση ο Ευριπίδης Στυλιανίδης αλλά και πάλι ο παραγωγικός Χατζηδάκης, ότι ούτε το τεράστιο κόστος γνώριζε, ή αν το γνώριζε έλεγε εσκεμμένα ψέματα ότι προχωράμε! Πολύ γρήγορα δεν διαψεύδεται με τα λεγόμενά του και τις φιέστες του;Και στην τελική, προτεραιότητα στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή είναι το «fiber to home»; Για να βλέπουν αναβαθμισμένη τηλεόραση τα νοικοκυριά; Αυτό είναι το μέλλον της χώρας;

Πηγή http://press-gr.blogspot.com/2009/07/blog-post_7327.html