Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2009

Εγγύηση 100.000 ευρώ και απογόρευση εξόδου για τον Τσουκάτο


Ελεύθερος, με την καταβολή εγγύησης 100.000 ευρώ και το περιοριστικό μέτρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, αφέθηκε πριν λίγο ο Θεόδωρος Τσουκάτος.

Ο άλλοτε «στρατηγός» του ΠΑΣΟΚ απολογήθηκε το πρωί στον 4ο ειδικό ανακριτή και τον εισαγγελέα για την υπόθεση του ενός εκατομμυρίου μάρκων, που έφυγαν από τα "μαύρα ταμεία" της Siemens και κατέληξαν, όπως ο

ίδιος υποστηρίζει, στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ.

Οι κατηγορίες με τις οποίες βαρύνεται είναι κακουργηματικού χαρακτήρα για συνέργεια σε δωροδοκία και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Ο ίδιος υποστηρίζει πως τα χρήματα αυτά δόθηκαν αποκλειστικά ως προεκλογική χορηγία και ουδεμία σχέση είχαν με οποιανδήποτε «αντιπαροχή». Η επίσημη θέση, πάντως, του ΠΑΣΟΚ είναι πως ουδέποτε μπήκαν στα ταμεία του κόμματος αυτά τα λεφτά.

Χθες, κατέθεσαν ως μάρτυρες στην υπόθεση οι πρώην «ταμίες» του ΠΑΣΟΚ, Σπύρος Αυγερινός και Δήμητρα Παπαχρήστου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεσή του ο Σπύρος Αυγερινός απέκλεισε το ενδεχόμενο να έβαλε χρήματα στην τσέπη του ο Θεόδωρος Τσουκάτος, υποστηρίζοντας ότι πάντοτε έφερνε μεγάλα χρηματικά ποσά στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ. «Αυτό έκανε και το 1999, φέρνοντας χρήματα αντίστοιχα με αυτά για τα οποία ρωτάτε», φέρεται να απάντησε ο Σπ. Αυγερινός όταν κλήθηκε να απαντήσει εάν μπήκε στα κομματικά ταμεία το 1 εκ. γερμανικά μάρκα.

Η Δήμητρα Παπαχρήστου επανέλαβε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι πάντοτε έφερνε χρήματα στο ΠΑΣΟΚ ο κ. Τσουκάτος, προσθέτοντας ωστόσο ότι πάντα αυτά δίνονταν έναντι κουπονιών.

http://www.madata.gr/index.php/epikairotita/politics/38478.html