Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

Στον ανακριτή ο «στρατηγός»


Ενώπιον του 4ου ειδικού ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο Θεόδωρος Τσουκάτος, κατηγορούμενος στην υπόθεση Siemens.
Ο άλλοτε «στρατηγός» του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για συνέργεια σε δωροδοκία και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος σε βαθμό κακουργήματος.
Πρόκειται για την υπόθεση του ενός εκατομμυρίου μάρκων, που όπως ο ίδιος υποστηρίζει επρόκειτο αποκλειστικά για



προεκλογική χορηγία και ουδεμία σχέση είχαν τα χρήματα με οποιανδήποτε «αντιπαροχή». Η επίσημη θέση, πάντως, του ΠΑΣΟΚ είναι πως ουδέποτε μπήκαν στα ταμεία του κόμματος αυτά τα λεφτά.
Χθες, κατέθεσαν ως μάρτυρες στην υπόθεση οι πρώην «ταμίες» του ΠΑΣΟΚ, Σπύρος Αυγερινός και Δήμητρα Παπαχρήστου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεσή του ο Σπύρος Αυγερινός, απέκλεισε το ενδεχόμενο να έβαλε χρήματα στην τσέπη του ο Θεόδωρος Τσουκάτος, υποστηρίζοντας ότι πάντοτε έφερνε μεγάλα χρηματικά ποσά στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ. «Αυτό έκανε, και το 1999 φέρνοντας χρήματα αντίστοιχα με αυτά για τα οποία ρωτάτε», φέρεται να απάντησε ο Σπ. Αυγερινός όταν κλήθηκε να απαντήσει εάν μπήκε στα κομματικά ταμεία το 1 εκ. γερμανικά μάρκα.
Η Δήμητρα Παπαχρήστου επανέλαβε, σύμφωνα με πληροφορίες ότι πάντοτε έφερνε χρήματα στο ΠΑΣΟΚ ο κ. Τσουκάτος, προσθέτοντας ωστόσο ότι κόβονταν κουπόνια.