Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

Υπονόμευση των απεργιακών κινητοποιήσεων ΟΜΕ-ΟΤΕ από τη Διοίκηση


Η Διοίκηση του ΟΤΕ προσπάθησε με εσωτερική ενημέρωση για άλλη μια φορά, εν μέσω απεργιακών κινητοποιήσεων, να συκοφαντήσει , απαξιώσει και να υπονομεύσει τις νόμιμες και μη καταχρηστικές απεργίες των εργαζόμενων στον Όμιλο ΟΤΕ.
Όσα αναφέρονται στην εσωτερική ενημέρωση αποδεικνύουν την αδυναμία της



Διοίκησης να απαντήσει στα σοβαρά και ζωτικά αιτήματα που προβάλλει και διεκδικεί η ΟΜΕ-ΟΤΕ με τους διαχρονικούς απεργιακούς αγώνες της.

Είναι προφανής ο στόχος της Διοίκησης να διευκολύνει την Κυβέρνηση στην περαιτέρω πώληση μετοχών του Οργανισμού και να μετατρέψει την Επιχείρηση σε προτεκτοράτο της D.T. και τους εργαζόμενους χωρίς παρόν και μέλλον. Τα περί νομικών, ηθικών και ανεύθυνων συμπεριφορών δεν μας αφορούν.

Αφορούν τις καθημερινές πράξεις και αποφάσεις των υπευθύνων της Διοίκησης.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα των παραπάνω είναι η από Σεπτέμβρη 2008 εξαγγελία περί νέας εθελουσίας εξόδου προσωπικού , η οποία ταλάνισε και ταλανίζει την επιχείρηση μέχρι σήμερα και αυτή τώρα παραπέμπεται για το 2010…

Αν δεν αντιδράσουν οι εργαζόμενοι για την εκποίηση της Επιχείρησης και τις επιλογές της Κυβέρνησης (Ε.Ε.Τ.Τ., δίκτυο οπτικών ινών, φόροι και στην Κινητή Τηλεφωνία) τότε ποιος θα αντιδράσει; Η διορισμένη Διοίκηση; Εμείς εκφράζοντας τους εργαζόμενους με σοβαρότητα , υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα, δημοκρατικά εκλεγμένοι, θα συνεχίσουμε το δίκαιο αγώνα για την περιφρούρηση των συμφερόντων της επιχείρησης των Ελλήνων πολιτών και των εργαζομένων της.


Πηγή http://www.mobile-news.gr/index.php?lang=bg&article=3580&title=yponumeysh_twn_apergiakn_kinhtopoihsewn_ome_ote_apu_th_dioikhsh