Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Το ADSL σέρνεται και ο ΟΤΕ διαφημίζεται


Πλήθος καταγγελιών και παραπόνων υπάρχουν από πελάτες του ΟΤΕ, τον τελευταίο καιρό, καθώς το ADSL και γενικά οι συνδέσεις internet του ΟΤΕ και της OTEnet είτε σέρνονται, είτε μία πέφτουν και μία έρχονται, είτε κάνουν συνεχείς διακοπές και κυρίως είναι εξασθενημένες .

Τη ίδια ώρα ο ΟΤΕ διαφημίζεται ότι είναι ο καλύτερος και ότι έχει γρήγορες ταχύτητες και ότι λύνει όλα τα τεχνικά προβλήματα. Αλλά αν θέλει να δώσει στη δημοσιότητα πόσες αιτήσεις για βλάβη του ιντερνετ

δέχεται καθημερινά τον τελευταίο καιρό και πει και την αλήθεια, τότε θα δούμε έναν αριθμό ρεκόρ.

Καθημερινά, πολλές ώρες της ημέρας ενώ πληρώνουμε γρήγορο internet, δεν έχουμε καθόλου, ή έχουμε τόσο χαμηλές ταχύτητες οι οποίες προκαλούν εκνευρισμό και δημιουργούν απώλεια εργατοωρών.

Γιατί συμβαίνει αυτό; Ποιος θα προστατεύσει τους πελάτες από αυτό το ιδιότυπο μονοπώλιο εκμετάλλευσης των απαρχαιωμένων γραμμών, που όλες οι εταιρείες και κυρίως ο ΟΤΕ συνεχώς τις φορτώνουν με νέες υπηρεσίες ( web TV κ.λ.π), οι οποίες ως φαίνεται δεν μπορούν να υποστηριχτούν; Που είναι ο ανεξάρτητος ΕΕΤΤ; Που είναι το κράτος να μας σώσει από την ΚΑΚΗ απελευθερωμένη αγορά των τηλεπικοινωνιών; Ποιός θα μας δώσει πίσω τα λεφτά που δίνουμε το μήνα χωρίς να έχουμε μια υπηρεσία που στο εξωτερικό την έχουν δωρεάν και με μεγαλύτερες ταχύτητες;

Παρακαλούμε τους διοικούντες του ΟΤΕ να απαντήσουν εάν θέλουν ή αν μπορούν; Γιατί στο 24ωρης λειτουργίας τεχνική βοήθεια του 1242 για το adsl απαντήσεις δεν μας δίνουν; Απλά δηλώνουν βλάβη, η οποία ποτέ δεν αναγνωρίζεται!

http://www.greekmoney.gr/index.php/permalink/18887.html