Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΓΕΡΜΑΝΟΣ : βαριές συμπτώσεις


...τα πολλά λεφτά που περίσεψαν φαίνεται ότι χρησιμοποιούνται και για προσπάθεια "τακτοποίησης” της υπόθεσης .

Έχουμε ξαναγράψει ότι πέρασε ένας χρόνος από τότε που απαγγέλθηκαν κατηγορίες για 5 κακουργήματα για το τεράστιο σκάνδαλο της εξαγοράς της αλυσίδας ΓΕΡΜΑΝΟΣ από το ΟΤΕ. Από τότε μέχρι σήμερα δεν έγινε δυνατόν ούτε ένας κατηγορούμενος να κληθεί σε απολογία και οι κατηγορούμενοι οι οποιοι κατάφεραν να δημιουργήσουν μια αγοραπωλησία που οπως όλοι οι ειδικοί λένε κόστισε περίπου 500 εκατομύρια ευρώ πιο

ακριβά τουλάχιστον, έχουν όλο το χρόνο να κινούνται, να ταξιδεύουν στο εξωτερικό,να σβήνουν ίχνη και στοιχεία, . χωρίς καμια απαγόρευση εξόδου και να διαδίδουν μάλιστα ότι η ιστορία τους έχει σβηστεί και έχει κλείσει. Αυτό που εχει προξενησει τεράστια εντύπωση είναι ότι μετά από ένα χρόνο ο ανακριτής κ. Ζαβιτσάνος ζήτησε να γίνει πραγματογνωμοσύνη για να διαπιστωθεί αν υπέστει ζημιά ο ΟΤΕ..... Οχι αν αγοράστηκε σε διπλάσια τιμή! Κατάπληξη προκάλεσε όμως το γεγονός ότι η πρώτη εταιρία στην οποία ανατέθηκε η πραγματογνωμοσύνη, ήταν κατά σύμπτωση μια εταιρία που είχε στο πρόσφατο παρελθόν δουλέψει ως ελεγκτής για την εταιρία ΓΕΡΜΑΝΟΣ και βεβαίως η εταιρία αυτή δεν αρνηθηκε να αναλάβει την υπόθεση, αλλά αυτό έγινε μόνον αφού αποκαλύφθηκε η αλήθεια περί της σύγκρουσης συμμφερόντων που υπήρξε εξ αρχής.
Αμέσως μετά ο κ. Ζαβιτσάνος ζήτησε την πραγματογνωμοσύνη να την πραγματοποιήσει η εταιρία Delloite του κ. Χατζηπαύλου. Κατα διαβολική σύμπτωση όμως, η εταιρία Delloite, έχει συνεργαστεί ως ελεγκτής με τον ΟΤΕ τα τελευταία χρονια ορισθείσα από τη διοίκησή του η οποία και ελέγχεται για την υπόθεση. Δεύτερη δηλαδή σύμπτωση και οι δύο συμπτώσεις είναι πλέον βαριές . Από την άλλη μεριά όπως έχουμε ξαναγράψει, ψευτοεισαγγελείς του τύπου που όλα τα αποκαλύπτουν για την υπόθεση ΓΕΡΜΑΝΟΣ κάνουν τα παπιά, και πότε - πότε για ξεκάρφωμα αναδημοσιεύουν όσα αποκαλύπτονται. Η σημερινή αποκάλυψη του Τάσεις χτυπάει μια μεγάλη καμπάνα, αφού εκτός της παραγραφής τα πολλά λεφτά που περίσεψαν φαίνεται ότι χρησιμοποιούνται και για προσπάθεια "τακτοποίησης” της υπόθεσης . Φυσιολογικά εντός της ημέρας περιμενουμε να σταματήσει αυτό το νέο καλαμπούρι.

http://www.taseis.net/default.php?pname=Article&art_id=5025