Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2009

Βγαίνουν από τα αζήτητα τα πορίσματα Ζορμπά για τα ομόλογα...


Τα πορίσματα Ζορμπά για τα ομόλογα, που με εντολή του πρώην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Σανιδά, είχαν μπεί στη ναφθαλίνη, βγαίνουν και πάλι στην επιφάνεια.
Υπενθυμίζουμε ότι...
η έκδοση του πορίσματος Ζορμπά για το ΤΕΑΔΥ στις 10 Αυγούστου 2007, προκάλεσε πανικό στην κυβέρνηση και ανάγκασε τον πρωθυπουργό να επιστρέψει εσπευσμένα από τις διακοπές του και να προκηρύξει πρόωρες εκλογές.
Με γνωμοδότησή του στις 24/9/2007, ο κ. Σανιδάς είχε χαρακτηρίσει το πόρισμα Ζορμπά παράνομο και με εγκύκλιό του ζητούσε να μη ληφθεί υπ΄όψιν. Μετά από δύο εκλογικές αναμετρήσεις τα πορίσματα Ζορμπά έρχονται και πάλι στην επιφάνεια. Ανασύρονται από τα συρτάρια που τα είχε καταχωνιάσει ο πρώην Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Σανιδάς και ενσωματώνονται στη δικογραφία που βρίσκεται στα χέρια του Εφέτη Ανακριτή που ερευνά την υπόθεση κ. Γεώργιου Λέκκα.Ήδη το πόρισμα που αφορά στο ΤΕΑΔΥ, μετά από αίτημα διαδίκου, αναζητήθηκε και από σήμερα αποτελεί στοιχείο της δικογραφίας.

http://www.kentri.gr