Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Γνωστή τακτική...


Η SIEMENS ΕΧΕΙ ΜΠΟΥΚΩΣΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ,ΩΣΤΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ...

Στα χναρια της Vodafone τωρα και η Siemens,η οποια μετα απο το σκανδαλο για τις μιζες και τα μαυρα ταμεια των κομματων,εχει μπουκωσει με ενα σκασμο ακριβοπληρωμενες διαφημισεις ολα τα ΜΜΕ,portals και sites,οσων ασχολουνταν συστηματικα με την υποθεση,ωστε το θεμα σιγα σιγα να αποσιωπηθει και τελικα να θαφτει...χωρις να ανοιξει καμια μυτη και φυσικα χωρις να γινει καμια απολυτως συλληψη,φυλακιση και καταδικη.

Εντυπωση μαλιστα μας προκαλει το γεγονος πως ο

Αλεξης Παπαχελας εχει στα χερια του ολοκληρη την καυτη απολογια του Χριστοφορακου,αλλα παρολα αυτα αποφασισε να αρχισει την φετινη σεζον των Φακελων στο ΣΚΑΪ με το θεμα των εκλογων...αφηνοντας το σκανδαλο της Siemens και τα οσα στοιχεια εχει συγκεντρωσει η ομαδα του...για μετα τις εκλογες.
Σιωπη βεβαια για το σκανδαλο της Siemens υπαρχει τις τελευταιες εβδομαδες και απο το συνολο των ΜΜΕ,τα οποια δεν κανουν καμια αναφορα ουτε στο σκανδαλο,ουτε στο πως ειναι και το τι κανει τωρα ο Χριστοφορακος,ουτε για το αν ερχονται νεα στοιχεια στο φως.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ,ΠΩΣ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ SIEMENS,ΩΣΤΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ.

12 ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ,ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΑΜΕΙΑ.ΕΑΝ Η SIEMENS ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ...ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΩΣΤΕ ΕΙΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΕΡΓΑ,ΕΙΤΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ.

http://prezatv.blogspot.com/2009/09/siemens_29.html