Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Κώστας Τριαντάφυλλος για ΟΤΕ


Τον ΟΤΕ επισκέφθηκε χθες το πρωί ο Κώστας Τριαντάφυλλος. Εκεί ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον Πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. των εργαζομένων, υπαλλήλους και πολίτες για την υφιστάμενη κατάσταση του Οργανισμού, καθώς και να μοιραστεί τους προβληματισμούς τους για τις μελλοντικές προοπτικές του.
Αμέσως μετά την επίσκεψη ο υποψήφιος Βουλευτής δήλωσε μεταξύ αλλων: «Αν οποιαδήποτε άλλη Κυβέρνηση, οποτεδήποτε άλλοτε είχε διαπράξει αυτά που διέπραξε η απερχόμενη Κυβέρνηση στον ΟΤΕ, εκτός της γενικής κατακραυγής, θα είχε σίγουρα ήδη κινηθεί δικαστική διαδικασία εις

βάρος της. Όταν η Κυβέρνηση ξεπουλάει τον ΟΤΕ, σε τρίτο επιχειρηματία προκειμένου ο ίδιος να τον ξεπουλήσει αποκομίζοντας μεγακέρδη σε δημόσιο (!) Τηλεπικοινωνιακό Οργανισμό της Γερμανίας, τη «Deutsche Telekom». Στις χώρες των Βαλκανίων ο ΟΤΕ και η COSMOTE υποχρεούται να κλείνει τη μία μετά την άλλη τις θυγατρικές τους προκειμένου να μην υφίστανται δύο εταιρείες του ίδιου ομίλου, δηλαδή της «Deutsche Telekom». Αυτό αναιρεί ουσιαστικά το δόγμα της οικονομικής διπλωματίας και βάζει φρένο στις ελληνικές επενδύσεις. Από την άλλη το σκάνδαλο της αγοράς της «ΓΕΡΜΑΝΟΣ», δηλαδή της αγοράς ενός ονόματος, αφού τα καταστήματα είναι αλυσίδα franchise, έναντι 1,3 δισ. ευρώ, ολοκληρώνει την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας στον τομέα των επικοινωνιών.
Αν σε όλα αυτά προστεθούν οι εργαζόμενοι δύο ταχυτήτων, το κοκτέιλ στον άλλοτε εθνικό τηλεπικοινωνιακό οργανισμό είναι πρωτοφανές και καταδεικνύει ότι η απερχόμενη Κυβέρνηση, διαχειρίσθηκε τις δημόσιες υποθέσεις με αδιαφάνεια και χωρίς την έγνοια για τους εργαζόμενους.
Μέσα σε ένα τόσο αρνητικό περιβάλλον, είναι ειλικρινά ελπιδοφόρο το γεγονός ότι στο τοπικό κατάστημα του ΟΤΕ στη Χίο τα προβλήματα είναι περιορισμένα χάρη στην καλή συναδελφική συνεργασία και συνεννόηση των υπαλλήλων. Είναι ένα καλό παράδειγμα προς μίμηση και νομίζω ότι αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους».

http://www.dimokratiki.org/?p=11223