Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

«Ξεκάρφωμα» για το ΚΚΕ


Το πλέον εντυπωσιακό στοιχείο για την προεκλογική καμπάνια του Περισσού βρίσκεται αναμφίβολα στο δεκάλεπτο σποτ του, όπου στα 2'.20" ακούμε ότι «ο πλούτος που παράγεις πηγαίνει στους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους» και την ίδια ώρα στην οθόνη εμφανίζεται ένα υποκατάστημα της... Γερμανός! Ακολουθούν η Siemens, η Vodafone και κάπως έτσι μάλλον ελπίζουν να αντιπαρέλθουν τις κατηγορίες περί συμπαιγνίας με την κυβέρνηση στην εξαγορά του από την Cosmote.
Παράλληλα εντοπίζονται και λάθη, όπως το (σύνταξη σε ονομαστική) «ασταθή και ανασφάλιστη εργασία» αντί του σωστού «ασταθής»,
Πρέπει πάντως να επικροτήσει κανείς το γεγονός ότι ....



στο ΚΚΕ δεν αφήνουν τον αυτόματο διορθωτή των κειμενογράφων να μετατρέπει τα δισ. σε δις.

Τα παραπάνω επαναλαμβάνονται και σε μικρής διάρκειας μηνύματα που είναι αποσπάσματα του κεντρικού, μαζί με τη χρήση λανθασμένης στίξης στα δεκαδικά ψηφία.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το πρώτο μικρό σποτ του ΚΚΕ έχει σαν μουσική υπόκρουση του έργου Κάρμινα Μπουράνα, που σημάδεψε το ΠΑΣΟΚ στη δεκαετία του '80 όταν το χρησιμοποιούσε ο Ανδρέας Παπανδρέου στις προεκλογικές του εκστρατείες. Πέρασαν όμως τα χρόνια...

Πηγή http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&pubid=6570820