Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Σήμερα ολοκληρώνεται η συμφωνία Vodafone - ΗOL


Την αύξηση κεφαλαίου λόγω εισφοράς και απορρόφησης του κλάδου της Vodafone, που αφορά στο δίκτυο σταθερών ηλεκτρονικών επικοινωνιών, καλείται να εγκρίνει σήμερα το μεσημέρι η έκτακτη γενική συνέλευση της Hellas Online.
Στόχος της συμφωνίας αυτής είναι η αύξηση του μεριδίου αγοράς των δύο εταιριών μέσω της προσφοράς κοινών προϊόντων και υπηρεσιών.
Η λογιστική αξία του κλάδου που θα εισφέρει η Vodafone προκειμένου να αποκτήσει το 18,5% της Hellas Online αποτιμάται στα....



41,063 εκατ. ευρώ, ενώ με τη συμφωνία αυτή οι δύο εταιρίες προσδοκούν στην παροχή ευρύτερης γκάμας προϊόντων και στην προσέλκυση νέων πελατών.

Όπως προ ημερών είχε αναφέρει η διοίκηση της Vodafone, τα κοινά προϊόντα που θα προωθηθούν στην αγορά αναμένεται να ανακοινωθούν τις προσεχείς εβδομάδες και θα είναι συνδυαστικά σταθερής, κινητής τηλεφωνίας και γρήγορου Internet αλλά και υπηρεσιών triple play (φωνή, Internet και εικόνα). Τα νέα προϊόντα, επιστέγασμα της συνεργασίας των δύο εταιριών, θα φτάνουν στους καταναλωτές μέσω των καταστημάτων της Vodafone.

Σημειώνεται ότι ο αριθμός συνδρομητών Broadband της HOL στο πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους ανήλθε στις 232.410. Κατά το γ΄ τρίμηνο και μέχρι σήμερα η δυναμική της Hellas Οnline ενισχύθηκε περισσότερο, με αποτέλεσμα το συνολικό μερίδιό της στην αγορά LLU να ανέρχεται σε 27,3%.

Πηγή http://www.euro2day.gr/article/546328/ArticleDetails.aspx