Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Να πάνε να τα ζητήσουν αλλού…




Ξαφνικά εν μέσω προεκλογικής περιόδου οι Γερμανοί των Ναυπηγείων και του ΟΤΕ COSMOTE απειλούν και ζητούν να τηρηθούν οι συμφωνίες. Από ποιον όμως το ζητούν; Μα φυσικά από το ΠΑΣΟΚ που έρχεται και θέλει να βάλει κανόνες και τάξη στην αγορά. Οι Γερμανοί όμως πέρα από τις αξιώσεις και τα μηνύματα ξεχνούν ότι η...
κάθε συμφωνία πέρα από δικαιώματα συνεπάγεται και υποχρεώσεις, κάτι στο οποίο μέχρι σήμερα δεν ανταποκρίνονται. Η απάντηση λοιπόν σε όλα αυτά είναι μόνο μία. Εάν θέλουν εξυπηρετησούλες κτυπάνε λάθος κουδούνι. Να πάνε αλλού για χάρες. Ο Γιώργος θα βάλει κανόνες…με προτεραιότητα το εθνικό συμφέρον και μάλλον δεν θα επιτρέψει στο Υπουργείο Οικονομικών να επεμβαίνει στην εξωτερική πολιτική.
Η Ελλάδα χρειάζεται έσοδα αλλά και επιχειρήσεις που να εξυπηρετούν την οικονομική ανάπτυξη και δεν θέλει να εκχωρεί την ανάπτυξη αυτή στην όποια γερμανική κυβέρνηση. Εδώ και ένα χρόνο έχει στο μικροσκόπιο όλες τις συμφωνίες και τις εξετάζει με τους συμβούλους του προσεκτικά. Έτσι λοιπόν, αν κάποιος νιώθει αδικημένος ας πάει να τα ζητήσει αλλού…εκεί που τα συμφώνησε.
από troktiko στις 3:12 μμ