Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2009

Νέος μεγάλος διεθνής ¨παίκτης¨ βλέπει Ελλάδα


Νέες σημαντικές εξελίξεις κυοφορούνται στις τηλεπικοινωνίες. Σύμφωνα με πληροφορίες από διεθνείς τραπεζικούς και γενικότερα χρηματοοικονομικούς κύκλους που βρίσκονται στην Ελλάδα συμμετέχοντας σε συζητήσεις για το θέμα της Wind, ένας διεθνής κολοσσός που δραστηριοποιείται στις τηλεπικοινωνίες ενδιαφέρεται να αποκτήσει παρουσία στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή.

Ο διεθνής όμιλος που δραστηριοποιείται σε...Ανατολή και Δύση βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία, αναφέρουν οι πληροφορίες, με μεγαλομέτοχο (φυσικό πρόσωπο) ελληνικού τηλεπικοινωνιακού ομίλου που πρόσφατα ολοκλήρωσε επενδυτική συναλλαγή, για να εξαγοράσει το ποσοστό του.

Τα σχέδια του διεθνούς ομίλου δε παραμένουν σε αυτό το επίπεδο, αλλά όπως ανέφεραν οι πληροφορίες από διεθνείς τραπεζικούς κύκλους σε συνεργασία με το μεγαλομέτοχο που βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις, να παρέμβουν και να βάλουν τη σφραγίδα τους στις εξελίξεις στην τηλεπικοινωνιακή αγορά όπου αυτή την περίοδο υπάρχει ιδιαίτερη κινητικότητα.

Μάλιστα πληροφορίες από άλλες πηγές, που δεν κατέστη δυνατό να διασταυρωθούν, ανέφεραν ότι γίνονται επαφές με στελέχη με προϋπηρεσία στις τηλεπικοινωνίες.

Πηγή http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12334&subid=2&pubid=16507143