Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Τήρηση της συμφωνίας ζητά η DT


Να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα για τον ΟΤΕ ζήτησε από το βήμα της γενικής συνέλευσης του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου ο Κουίντο Κέρκχοφ, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Deutsche Telecom.
Προειδοποίησε, μάλιστα, πως ο γερμανικός όμιλος θα αντιδράσει σε κάθε προσπάθεια επιστροφής του Οργανισμού στον έλεγχο του Δημοσίου, κάνοντας παράλληλα λόγο για αντίσταση στην ανάμειξη της πολιτικής στο εσωτερικό του ΟΤΕ.
«Η DT κρατά τις συμφωνίες της και περιμένει και από τα συμβαλλόμενα μέρη να κάνουν το ίδιο. Έχουμε επενδύσει πολλά στον...



ελληνικό οργανισμό και είναι δύσκολο να λάβουμε μία αντιπρόταση, που να μας ικανοποιεί» είπε, μεταξύ άλλων, στην ομιλία του ο κ. Κέρκχοφ .
Το άκρως ενδιαφέρον, πάντως, που βγήκε -μεταξύ άλλων- από τις δηλώσεις του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Deutsche Telecom, ήταν η αναφορά του σε περικοπές προσωπικού.
Κατά τον κ. Κέρκοφ, υφίσταται το ενδεχόμενο...
μείωσης του προσωπικού κατά 2.000 άτομα, η οποία θα μπορούσε να εξοικονομήσει για λογαριασμό της εταιρείας 130 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=64140&cid=8