Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

Μίζα σε ράβδους χρυσού πήρε αξιωματούχος της Ν.Δ. για το C4I


Σύμφωνα με πληροφορίες από κύκλους πρώην στελεχών της Siemens, που είχαν την ευθύνη των μαύρων ταμείων του γερμανικού κολοσσού, πρώην αξιωματούχος της κυβέρνησης της Ν.Δ. πήρε τη μίζα του σε ράβδους χρυσού. Ο πρώην αξιωματούχος, ο οποίος είχε συναρμοδιότητα στην παραλαβή του Συστήματος Ασφάλειας του Αθήνα 2004, του γνωστού ως C4I, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες από το

περιβάλλον των άλλοτε στελεχών της γερμανικής πολυεθνικής, απαίτησε και πήρε ράβδους χρυσού, προκειμένου να συναινέσει στην καταβολή του υπολοίπου και την παραλαβή του συστήματος. Ο χρυσός παραδόθηκε στην Ελβετία σε μέλος της οικογένειάς του και τοποθετήθηκε κατευθείαν στη θυρίδα της ίδιας Ελβετικής Τράπεζας, από την οποία και αγοράσθηκε.
Με το είδος αυτό της συναλλαγής ο πανέξυπνος πρώην αξιωματούχος, απέφυγε τον κίνδυνο που πάντα κρύβουν οι γραφειοκρατικές συναλλαγές μέσω τραπεζικών λογαριασμών.

http://www.kentri.gr/