Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

Σε ...18 άτομα μίλησε ο Αλογοσκούφης!


Πώς ρεζιλεύτηκε σε σπίτι της οδού Αναγνωστοπούλου. Ανάλογη ξεφτίλα έπαθε και με την ομιλία του στο ξενοδοχείο Imperial. Δεν ξαναβγαίνει βουλευτής!
Σε δεινή θέση έχει περιέλθει ο Γιώργος Αλογοσκούφης καθώς η προεκλογική του εκστρατεία πάει από το κακό στο χειρότερο και είναι ορατό πλέον το ενδεχόμενο να μην επανεκλεγεί.
Το τελευταίο ρεζιλίκι που έπαθε ήταν σε φιλικό του σπίτι στην οδό Αναγνωστοπούλου στο Κολωνάκι. Πήγε εκεί να μιλήσει σε προεκλογική σύναξη, αλλά μόλις και μετά βίας είχαν συγκεντρωθεί ...18 άτομα. Φανερά απογοητευμένος και ο ίδιος ήπιε ένα ποτό, χαιρέτησε (δεν του πήρε και πολύ ώρα...) και έφυγε γρήγορα. Στις προηγούμενες εκλογές, στην ανάλογη συγκέντρωση είχαν πάει πάνω από 70 άτομα...
Επίσης, άλλο πολύ αρνητικό σημάδι ήταν η ομιλία που έκανε στο ξενοδοχείο Imperial. Ενώ η εκδήλωση είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα, είκοσι λεπτά αργότερα η αίθουσα παράμενε κυριολεκτικά ...άδεια. Με το ζόρι μαζεύτηκε κάποιος κόσμος στη συνέχεια και αποφεύχθηκε ο πλήρης διασυρμός του!

από press.gr@hotmail.com στις 7:00:00 πμ