Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Bράβευση του ΟΤΕ στη ΔΕΘ


Για πέμπτη συνεχή χρονιά διακρίνεται ο Όμιλος ΟΤΕ στο πλαίσιο της 74ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, αποσπώντας το βραβείο για την καλύτερη δημιουργία στεγασμένου εκθεσιακού χώρου.

Με κεντρικό μήνυμα «Ξεχωριστά Προϊόντα και Υπηρεσίες για Όλους» οι εταιρείες του Ομίλου ΟΤΕ, συμμετείχαν στην έκθεση δημιουργώντας για δεύτερη χρονιά ένα κλιματικά ουδέτερο περίπτερο. Τόσο ο ΟΤΕ όσο και η COSMOTE

έδωσαν και φέτος ιδιαίτερη έμφαση σε δράσεις για το περιβάλλον, συμβάλλοντας στην προστασία του πλανήτη, με την υιοθέτηση πρακτικών για την εξοικονόμηση ενέργειας και φυσικών πόρων κατά τη λειτουργία του περιπτέρου.

Περισσότεροι από 55.000 επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του ΟΤΕ και της COSMOTE καθώς και για πρακτικές φιλικές προς το περιβάλλον. Ταυτόχρονα συμμετείχαν ενεργά στην προσπάθεια ανακύκλωσης ηλεκτρονικών συσκευών, χαρτιού, πλαστικού, αλουμίνιου του ΟΤΕ αλλά και στο πρόγραμμα ανακύκλωσης κινητών τηλεφώνων, αξεσουάρ, μπαταριών και μελανοδοχείων της COSMOTE.

Τέλος, με ακόμη ένα βραβείο κλείνει η φετινή συμμετοχή του Ομίλου στη ΔΕΘ, καθώς στο πλαίσιο της εκδήλωσης, “Helexpo Stat Bank Awards 2009 Export & Investment Leaders” ο ΟΤΕ και η COSMOTE βραβεύτηκαν στην κατηγορία «Ελληνικές Επενδύσεις στο Εξωτερικό», ανάμεσα στις πιο δυναμικές σε εξαγωγές και εξωστρέφεια ελληνικές επιχειρήσεις.

www.kathimerini.gr