Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Ναι ρε Ελλαδάρα! Δακρύσαμε πάλι!


Το καταφέραμε λοιπόν και αυτό! Όσοι αγαπήσαμε το μπάσκετ μέσω της Εθνικής ομάδας δεν είχαμε ζήσει αυτή τη χαρά. Έξι προσπάθειες, ισάριθμες αποτυχίες. Έξι μικροί τελικοί, ισάριθμες απογοητεύσεις. Ποιός είπε ότι ο μικρός τελικός είναι αυτός της παρηγοριάς. Ας είχαμε κρεμάσει τρία-τέσσερα ακόμη χάλκινα στο στήθος και κανείς δεν θα ήταν στενοχωρημένος. Αλλά τώρα δεν είναι ώρα για τέτοια. Είναι ώρα για πανηγύρια. Η ανανεωμένη Εθνική είναι τρίτη στην Ευρώπη, αλλά κατάφερε για μια ακόμη φορά να...



διατηρηθεί πρώτη στις καρδιές και την συνείδηση όλων μας. Παιδιά σας ευχαριστούμε και πάλι!

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έβαλε και το κερασάκι στην τούρτα. Το φετινό καλοκαίρι με τις επιτυχίες των γυναικών, των εφήβων και των νέων-ανδρών είχε και συνέχεια. Χαλκός όπως λέμε χρυσός. Γιατί τέτοια βαρύτητα έχει αυτό το μετάλλιο. Είναι εφάμιλλο του πρώτου. Τα παιδιά και ο προπονητής σε μια κατάθεση ψυχής, αυταπάρνησης, θέλησης και τσαμπουκά, κατάφεραν το για πολλούς ακατόρθωτο. Κέρδισαν τις απουσίες την απειρία και όλα τα παρεπόμενα που έχουν οι αλλαγές είτε στο ρόστερ είτε στην άκρη του πάγκου. Έκαναν μεγάλους αγώνες, έπαιξαν κατά διαστήματα καλό μπάσκετ και μας έκαναν και πάλι να δακρύσουμε.

Το τέλος του αγώνα με την Σλοβενία μας βρήκε ένα κουβάρι να πανηγυρίζουμε. Όταν η ελληνική σημαία ανέβηκε μαζί με αυτές της δίκαιης πρωταθλήτριας Ευρώπης Ισπανίας και της Σερβίας, ανατριχιάσαμε όλοι. Όμως, το ακόμα καλύτερο είναι ότι η αίσθηση που έχουμε είναι ότι θα ξαναζήσουμε πολλά τέτοια στο μέλλον. Για να μην γράψω σιγουριά. Στην πορεία έγιναν λάθη. Από τον προπονητή, από τους παίκτες, αλλά άνθρωποι είναι. Και δούλεψαν πολύ. Μπράβο τους. Έχουμε χρόνο να μιλήσουμε για το τι θα μπορούσε να γίνει καλύτερα. Ας απολαύσουμε όμως το νέκταρ του μεταλλίου. Είναι μεγάλο πράγμα...

Ένα ακόμα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν στους Σπανούλη, Μπουρούση, Ζήση, Γλυνιαδάκη, Φώτση, Περπέρογλου,. Σχορτσιανίτη, Καϊμακόγλου, Καλάθη, Κουφό, Καλαμπόκη και Πρίντεζη. Στον Γιόνας Καζλάουσκας που ποτέ δεν κρύφτηκε πίσω από τις μεγάλες απουσίες και με ωριμότητα και δουλειά κατάφερε κάτι πολύ σημαντικό. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες που συμμετείχαν στην προετοιμασία. Ευχαριστούμε τους φροντιστές, τους προπονητές και όλους τους συντελεστές αυτής της προσπάθειας. Συγχαρητήρια στην ΕΟΚ που δείχνει ότι είχε και έχει την οξυδέρκεια και την γνώση να κρατάει το άθλημα ψηλά. Μάγκες σας ευχαριστούμε...Τώρα αφήστε μας να πανηγυρίσουμε. Ευχαριστηθείτε το και εσείς με την ψυχής σας. Και να ξέρετε ότι κάποιοι σας πίστεψαν. Ραντεβού στην Κωνσταντινούπολη του χρόνου. Ναι μωρή Ελλαδάρα!

Πηγή www.sport-fm.gr